Termékek Menü

Douglas Justins & Colin Berry - First Aid at Sea

Ár:
7.500 Ft
Cikkszám: 0803-1-2018
Elérhetőség: Raktáron
Sajnos vitorlázás közben is érhetik sérülések vagy betegségek a legénységet – és ilyenkor nagyon hasznos lehet, ha a csapat tagjai valamilyen szinten járatosak az elsősegélynyújtásban.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Marinepool - MP Floating Classics vitorlás napszemüveg fekete uniszex Marinepool - MP Floating Classics vitorlás napszemüveg fekete uniszex
27.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Sajnos vitorlázás közben is érhetik sérülések vagy betegségek a legénységet – és ilyenkor nagyon hasznos lehet, ha a csapat tagjai valamilyen szinten járatosak az elsősegélynyújtásban. Ehhez ad komoly segítséget ez az útmuató, amely lépésről-lépésre segíti a tengeren fellépő egészségügyi problémák diagnosztizálását és a segítségnyújtást. A könyv valójában egy protokoll - végigvezet a felteendő kérdéseken (nyomás alatt ez néha nem is egyszerű), és a válaszok alapján segítséget nyújt abban, hogy mit kell és lehet tenni. A könyvet nemcsak az óceánok vándorai, de a Balatonon rendszeresen túrázó magyar vitorlázók is haszonnal forgathatják.

Szerző Douglas Justins & Colin Berry
Cím First Aid at Sea
Kiadó Adlard Coles Nautical
Kiadás éve 2018
Oldalszám 30
Kötészet papírkötés
ISBN 9781472953414

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be