Termékek Menü

Bryan Willis - Protest and Appeals - Sail to Win

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: 0536-2-1995
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Bryan Willis
Bryan Willis a vitorlázás versenyszabályainak legnagyobb guruja, aki a Sail to Win sorozatban ezúttal versenyzőknek ad praktikus tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkedjenek az óvási eljárások, tárgyalások és a fellebbezések során.

Leírás és Paraméterek

Bryan Willis a vitorlázás versenyszabályainak legnagyobb guruja, aki a Sail to Win sorozatban ezúttal versenyzőknek ad praktikus tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkedjenek az óvási eljárások, tárgyalások és a fellebbezések során. A vitorlázáshoz, mint versenysporthoz nemcsak a széltaktika és a kiváló versenyzés tartozik hozzá, hanem az is, hogy utólag, a az óvási bizottság előtt ne veszítsük el a nehezen kivívott helyezéseket. Bryan Willisnél – aki hosszú éveken át vezette a mindenkori nemzetközi vitorlás szervezet szabályokkal foglalkozó bizottságát – keresve sem találnánk szakavatottabb tanácsadót ehhez. Ebben a könyvben mindenki ösvényt találhat a szabályok elsőre átláthatatlannak látszó dzsungelében, s így van ez akkor is, ha könyvben található szabályok egyike-másika ma már kissé megváltozott, hiszen Willis elsősorban az eljárásokkal és a viselkedéssel kapcsolatban ad igencsak hasznos útravalót

Szerző Bryan Willis
Cím Protest and Appeals - Sail to Win
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 1995
Oldalszám 96
Kötészet papírkötés
ISBN 1-898660-17-4

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
7.890 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Raktáron
22.990 Ft

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!