Termékek Menü

Brian Phipps & Tom Phipps - The Catamaran Book

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0813-1-2017
Elérhetőség: Raktáron
A katamaránokkal történő vitorlázás az apró strandhajóktól az America’s Cup kategóriájáig egyre több embert vonz – hiszen a sebesség és a sportos vitorlázás élményét nyújtja.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bryan Willis - Szabályok a gyakorlatban 2021-2024  Bryan Willis - Szabályok a gyakorlatban 2021-2024
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A katamaránokkal történő vitorlázás az apró strandhajóktól az America’s Cup kategóriájáig egyre több embert vonz – hiszen a sebesség és a sportos vitorlázás élményét nyújtja. Ez az angol nyelvű könyv a katamaránvitorlázás legfontosabb ismereteit foglalja össze, a kezdő szinttől egészen a versenyzőknek szóló ismeretekig. Szerzője Tom Philips Nacra 17 osztályban is sikeres versenyző, és Nagy-Britanniát képviseli a tokiói olimpián.

Szerző Brian Phipps & Tom Phipps
Cím The Catamaran Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2017
Oldalszám 156
Kötészet papírkötés
ISBN 9781909911574

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!