Termékek Menü

Barry Pickthall - Dinghy Sailing: Start to Finish

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 0808-1-2020
Elérhetőség: Raktáron
A kis jollékkal történő vitorlázás komoly adrenalinlöketet és hatalmas élményt tartogat: érdemes rá alaposan felkészülni, amiben sokat segíthet ez az angol nyelvű kötet.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A kis jollékkal történő vitorlázás komoly adrenalinlöketet és hatalmas élményt tartogat: érdemes rá alaposan felkészülni, amiben sokat segíthet ez az angol nyelvű kötet. Mindegy, hogy éppen csak kezdjük az ismerkedést a sportággal vagy gyakorlott hajósként szeretnénk bővíteni az ismereteinket – Barry Pickthall mindenkinek tud hasznos tanácsokat adni. A könyv a hajók felszerelésétől a csomók megkötésén és a borult hajó visszaállításától egészen a versenyekig számos hasznos tippet ad, amelyeket kiváló fotók és rajzok illusztrálnak.

Szerző Barry Pickthall
Cím Dinghy Sailing:Start to Finish
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2020
Oldalszám 184
Kötészet papírkötés
ISBN 9781912621071

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be