Termékek Menü

Alan Hillman - The Foiling Dinghy Book

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 0598-1-2018
Elérhetőség: Raktáron
Egyre többen hódolnak a vitorlázás extrém válfajának: a szárnyas hajókkal történő száguldásnak, amelynek tecnikáját mutatja be ez a hiánypótló könyv.

Leírás és Paraméterek

Egyre többen hódolnak a vitorlázás extrém válfajának: a szárnyas hajókkal történő száguldásnak, amelynek tecnikáját mutatja be ez a hiánypótló könyv. Magyarországon is egyre több a Moly (Moth), a Waszp és hasonló jolle, s a vitorlázók egymástól és filmekből lesik el trükköket, hogy hogyan lehet uralni ezeket a hihetetlen érzést nyújtó hajókat. Alan Hillman International Moth-szal kezdett vitorlázni, majd maga fejlesztette ki az F101-et, amelyek könnyebben lehet elsajátítani a „repülést” Az angol nyelvű könyv számtalan színes fotó és árba segítéségével elmagyarázza a szárnyakon történő siklás fizikáját, megtanít a hajók felszerelésére, az elindulásra és a különböző „repülései” technikákra. A Balatonon repülni vágyúk számára kötelező olvasmány!

Szerző Alan Hillman
Cím The Foiling Dinghy Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-912177-03-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
7.900 Ft
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be