Termékek Menü

Alan Hillman - The Foiling Dinghy Book

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 0598-1-2018
Elérhetőség: Raktáron
Egyre többen hódolnak a vitorlázás extrém válfajának: a szárnyas hajókkal történő száguldásnak, amelynek tecnikáját mutatja be ez a hiánypótló könyv.

Leírás és Paraméterek

Egyre többen hódolnak a vitorlázás extrém válfajának: a szárnyas hajókkal történő száguldásnak, amelynek tecnikáját mutatja be ez a hiánypótló könyv. Magyarországon is egyre több a Moly (Moth), a Waszp és hasonló jolle, s a vitorlázók egymástól és filmekből lesik el trükköket, hogy hogyan lehet uralni ezeket a hihetetlen érzést nyújtó hajókat. Alan Hillman International Moth-szal kezdett vitorlázni, majd maga fejlesztette ki az F101-et, amelyek könnyebben lehet elsajátítani a „repülést” Az angol nyelvű könyv számtalan színes fotó és árba segítéségével elmagyarázza a szárnyakon történő siklás fizikáját, megtanít a hajók felszerelésére, az elindulásra és a különböző „repülései” technikákra. A Balatonon repülni vágyúk számára kötelező olvasmány!

Szerző Alan Hillman
Cím The Foiling Dinghy Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-912177-03-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be