Termékek Menü

Alan Hillman - The Foiling Dinghy Book

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 0598-1-2018
Elérhetőség: Raktáron
Egyre többen hódolnak a vitorlázás extrém válfajának: a szárnyas hajókkal történő száguldásnak, amelynek tecnikáját mutatja be ez a hiánypótló könyv.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Mark Rushall - Tactics  Mark Rushall - Tactics
9.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Egyre többen hódolnak a vitorlázás extrém válfajának: a szárnyas hajókkal történő száguldásnak, amelynek tecnikáját mutatja be ez a hiánypótló könyv. Magyarországon is egyre több a Moly (Moth), a Waszp és hasonló jolle, s a vitorlázók egymástól és filmekből lesik el trükköket, hogy hogyan lehet uralni ezeket a hihetetlen érzést nyújtó hajókat. Alan Hillman International Moth-szal kezdett vitorlázni, majd maga fejlesztette ki az F101-et, amelyek könnyebben lehet elsajátítani a „repülést” Az angol nyelvű könyv számtalan színes fotó és árba segítéségével elmagyarázza a szárnyakon történő siklás fizikáját, megtanít a hajók felszerelésére, az elindulásra és a különböző „repülései” technikákra. A Balatonon repülni vágyúk számára kötelező olvasmány!

Szerző Alan Hillman
Cím The Foiling Dinghy Book
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-912177-03-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!