Termékek Menü

Zsiga Henrik - Balaton 100

Ár:
3.480 Ft
Cikkszám: 0785-13-2016
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Zsiga Henrik
Aki szeret a Balatonon vitorlás túrákat tenni vagy csak barangolni a tó környékén, érdeklik a látnivalók és turisztikai attrakciók, vagy csak szívesen próbálná ki a régió gasztronómiai kínálatát, annak ajánljuk Zsiga Henrik könyvét.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Zsiga Henrik - Balaton - Új utak, friss élmények Zsiga Henrik - Balaton - Új utak, friss élmények
3.480 Ft
Náray Vilmos (szerk.) - Balatoni Borkalauz Náray Vilmos (szerk.) - Balatoni Borkalauz
2.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Aki szeret a Balatonon vitorlás túrákat tenni vagy csak barangolni a tó környékén, érdeklik a látnivalók és turisztikai attrakciók, vagy csak szívesen próbálná ki a régió gasztronómiai kínálatát, annak ajánljuk Zsiga Henrik könyvét. A szerző összeállításában a „magyar tenger” top 100 vendéglőjét, hoteljét, állatparkját, fesztiválját és egyéb turisztikai kínálatát mutatja be, számos ötlettel szolgál nemcsak a nyári, hanem a főszezonon kívül napokra is. „Bemutatunk számos csodás természeti látnivalót, tántoríthatatlanul kedves vendéglősöket, kallódásra ítélt házak, hagyományok megmentőit, romantikus fogadókat, szőlődombok pöpec pincéit, vidám víziparkokat Hosszú a sor. Ami közös bennük: valamennyi mosolyt csal az arcodra – mert e helyeken jól érzed magad, az ár-érték arányt helyénvalónak találod, és mielőbb vissza akarsz majd térni. Listánkban egyaránt találsz nagyot és kicsit, régit és újat, profi módon építkezőt és megérzésből dolgozót. Nem vittünk magunkkal sem pipettát, sem szögmérőt: kevés objektivitással, inkább érzelmeinktől vezérelve ajánljuk e száz helyet” – írja bemutatójában a szerző.

Szerző Zsiga Henrik
Cím Balaton 100
Kiadó Kalliopé Kiadó
Kiadás éve 2016
Oldalszám 272
Kötészet papírkötés
ISBN 9786155378126

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
3.480 Ft
Hajós ember szereti a Balatont – de nem árt néha felfedezni a környékét is.
Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be