Termékek Menü

Velocitek - Shift low-profile árboctartó

Ár:
18.990 Ft
Cikkszám: 0188-99-094922461322
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Velocitek
A ‘low-profile’ árboctartó a Shift árbocra szereléséhez használható.

Leírás és Paraméterek

A ‘low-profile’ árboctartó a Shift árbocra szereléséhez használható. Akkor érdemes alkalmazni, ha azt szeretnénk, hogy a műszer minél közelebb legyen az árbochoz, és nem akarunk mögötte például felhúzó vagy állító köteleket elvezetni. A tartó anodizált alumíniumból készült. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges elemeket illetve a Shiftet ténylegesen tartó műanyag hátlapot.

Szerző Velocitek
Cím Shift low-profile árboctartó
Kiadó Velocitek
Kiadás éve 2014
Oldalszám
Kötészet Dobozos csomagolás
094922461322

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
7.990 Ft

A Velocitek Pro Start műszer felszereléséhez szükséges  tartó (cradle).

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
29.900 Ft

A ProStart és Speed Puck árbocra rögzíthető tartója nagyon egyszerűen elhelyezhető gyakorlatilag minden sportos nagyhajón vagy dingin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!