Termékek Menü

Icom - IC-M25 kézi hajózási VHF adóvevő rádió szürke/kék

Ár:
80.000 Ft
Cikkszám: 0729-99-ICM25Euro
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Icom
A hajózásban az egyik legfontosabb szempont a biztonság – amelyet ez a hajózási frekvenciákon működő kézi adóvevő rádió a kisebb vitorlások számára is elérhetővé tesz.
Szín: szürke-kék
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Spinlock - Deckvest Lite felfújódó mentőmellény uniszex - 4 színben Spinlock - Deckvest Lite felfújódó mentőmellény uniszex - 4 színben
61.200 Ft

Leírás és Paraméterek

A hajózásban az egyik legfontosabb szempont a biztonság – amelyet ez a hajózási frekvenciákon működő kézi adóvevő rádió a kisebb vitorlások számára is elérhetővé tesz. Az ICOM M25-ös készüléke a hajózási VHF csatornákon működik, lehetővé téve a kommunikációt más vízijárművekkel illetve a vízi forgalmat figyelő más szervezetekkel – pl. vízimentőkkel, kikötőkkel. A készülék strapabíró, vízálló kivitelben készült, így a kisebb hajókon a cockpitban is használható. Ha véletlenül a vízbe esne: semmi baj, úszik, sőt a könnyebb megtalálás érdekében fényjelzést is ad, és hanggal riaszt. A Balatonon ma már a vitorlás versenyek (pl. a Kékszalag) rendezői is nagyon gyakran tesznek közzé információkat rádión, így jól hallhatjuk a rajt előtt visszaszámlálást, a meteorológiai vagy más fontos információkat. A vészhívó (16-os) csatornát pedig folyamatosan hallgatják azok a szervezetek, amelyek havária esetén segítséget tudnak nyújtani.

Forgalmazó
Megnevezés IC-M25 kézi hajózási VHF adóvevő rádió
Cikkszám 0729-99-ICM25Euro
Gyártói cikkszám ICM25Euro
Szín szürke/kék
Használatához megfelelő hatósági engedély szükséges.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Előrendelhető
49.000 Ft
A hajózási VHF sávon adott és kapott információkra ma már nemcsak a tengeri vitorlázásban, de a Balatonon is folyamatosan szükség van - ez a rádió kiváló és megbízható eszköz arra, hogy akár nagyhajós versenyeken, akár túrázás során hasznosítsuk.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be