Termékek Menü

Icom - IC-M25 kézi hajózási VHF adóvevő rádió szürke/kék

Ár:
76.962 Ft
Cikkszám: 0729-99-ICM25Euro
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Icom
A hajózásban az egyik legfontosabb szempont a biztonság – amelyet ez a hajózási frekvenciákon működő kézi adóvevő rádió a kisebb vitorlások számára is elérhetővé tesz.
Szín: szürke-kék
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Spinlock - Deckvest Lite felfújódó mentőmellény uniszex - 4 színben Spinlock - Deckvest Lite felfújódó mentőmellény uniszex - 4 színben
61.200 Ft

Leírás és Paraméterek

A hajózásban az egyik legfontosabb szempont a biztonság – amelyet ez a hajózási frekvenciákon működő kézi adóvevő rádió a kisebb vitorlások számára is elérhetővé tesz. Az ICOM M25-ös készüléke a hajózási VHF csatornákon működik, lehetővé téve a kommunikációt más vízijárművekkel illetve a vízi forgalmat figyelő más szervezetekkel – pl. vízimentőkkel, kikötőkkel. A készülék strapabíró, vízálló kivitelben készült, így a kisebb hajókon a cockpitban is használható. Ha véletlenül a vízbe esne: semmi baj, úszik, sőt a könnyebb megtalálás érdekében fényjelzést is ad, és hanggal riaszt. A Balatonon ma már a vitorlás versenyek (pl. a Kékszalag) rendezői is nagyon gyakran tesznek közzé információkat rádión, így jól hallhatjuk a rajt előtt visszaszámlálást, a meteorológiai vagy más fontos információkat. A vészhívó (16-os) csatornát pedig folyamatosan hallgatják azok a szervezetek, amelyek havária esetén segítséget tudnak nyújtani.

Forgalmazó
Megnevezés IC-M25 kézi hajózási VHF adóvevő rádió
Cikkszám 0729-99-ICM25Euro
Gyártói cikkszám ICM25Euro
Szín szürke/kék
Használatához megfelelő hatósági engedély szükséges.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
179.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Előrendelhető
43.180 Ft
A hajózási VHF sávon adott és kapott információkra ma már nemcsak a tengeri vitorlázásban, de a Balatonon is folyamatosan szükség van - ez a rádió kiváló és megbízható eszköz arra, hogy akár nagyhajós versenyeken, akár túrázás során hasznosítsuk.
Raktáron
34.925 Ft
Engedély nélkül használható, vízbe merülést álló (IP67) kézi adóvevő rádió, amelyet kiválóan lehet használni kisebb versenyek rendezésekor, edzéseken vagy hajók közötti kapcsolattartásra.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!