Termékek Menü

Horváth Csaba - Szkippertippek 2 (2019)

Ár:
2.450 Ft
Cikkszám: 0790-5-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Horváth Csaba
Horváh Csaba az egyik leggyakorlottabb magyar tengeri vitorlázó-oktató, az általa tartott tanfolyamok hatalmas elismertségnek örvendenek: ebben a kiadványban rendszeresen közreadott blogjait szedte csokorba.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Horváth Csaba - Szkippertippek 1 (2018)  Horváth Csaba - Szkippertippek 1 (2018)
2.450 Ft
Horváth Csaba - Szkippertippek 3 (2020)  Horváth Csaba - Szkippertippek 3 (2020)
2.450 Ft

Leírás és Paraméterek

Horváh Csaba az egyik leggyakorlottabb magyar tengeri vitorlázó-oktató, az általa tartott tanfolyamok hatalmas elismertségnek örvendenek: ebben a kiadványban rendszeresen közreadott blogjait szedte csokorba. Az első kötetben a 2018-ban megjelent blogokat találjuk. Néhány oldalas posztjai nem aktuális hírek, hanem a hajózás számos érdekes és izgalmas területéről választott témák illusztrált kifejtései. A cikkek témái a hajózás elméleti és gyakorlati területeiről származnak, így a navigáció, a meteorológia, a földrajz, vagy a horgonyzás, vitorlabeállítások, rádiózás, esetleg a biztonság vagy a túrahajózás érdekességei kapnak helyet a levelekben, amelyek csupán öt-tíz perc figyelmet kívánnak az olvasótól. Néhány téma: Kormányzás tájoló nélkül. Galilelo az Ön telefonján. A mágneses pólusok vándorlásáról.

Szerző Horváth Csaba
Cím Szkippertippek 2 (2019)
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2021
Oldalszám 88
Kötészet papírkötés
ISBN 978-615-81763-0-9

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Előrendelhető
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
2.500 Ft
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!