Termékek Menü

Horváth Csaba - Jachtnavigátor feladatgyűjtemény I.

Ár:
5.625 Ft
Cikkszám: 0845-5-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jachtnavigátor
Horváth Csaba Jachtnavigátor sorozatához szorosan hozzátartozik ez a feladatgyűjtemény és munkafüzet, amely a part menti navigációs feladatokat tartalmazza – mindazoknak ajánljuk, akik a Jachtnavigátor I-ből tanulják a navigációs munka alapjait.

Leírás és Paraméterek

Horváth Csaba Jachtnavigátor sorozatához szorosan hozzátartozik ez a feladatgyűjtemény és munkafüzet, amely a part menti navigációs feladatokat tartalmazza – mindazoknak ajánljuk, akik a Jachtnavigátor I-ből tanulják a navigációs munka alapjait. A munkafüzet mérete és grafikája megegyezik a Jachtnavigátor könyvekkel. Mellékletként, a munkafüzettel összefóliázva a leendő navigátor gyakorlótérképeket is kap, amelyek számos feladat megoldásához feltétlen szükségesek. A feladatok megoldásához alkalmazandó táblázatokat az online Jachtnavigátor Almanachból lehet letölteni, ehhez a vásárló egy letöltési linket is talál a könyben. A térképes feladatok megoldásához két szögrakó vonalzó és egy osztókörző szükséges.

Szerző Horváth Csaba
Cím Jachtnavigátor feladatgyűjtemény I.
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2021
Oldalszám 88
Kötészet papírkötés
ISBN 978-615-81019-8-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be