Termékek Menü

Horváth Csaba - Jachtnavigátor feladatgyűjtemény I.

Ár:
5.625 Ft
Cikkszám: 0845-5-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jachtnavigátor
Horváth Csaba Jachtnavigátor sorozatához szorosan hozzátartozik ez a feladatgyűjtemény és munkafüzet, amely a part menti navigációs feladatokat tartalmazza – mindazoknak ajánljuk, akik a Jachtnavigátor I-ből tanulják a navigációs munka alapjait.

Leírás és Paraméterek

Horváth Csaba Jachtnavigátor sorozatához szorosan hozzátartozik ez a feladatgyűjtemény és munkafüzet, amely a part menti navigációs feladatokat tartalmazza – mindazoknak ajánljuk, akik a Jachtnavigátor I-ből tanulják a navigációs munka alapjait. A munkafüzet mérete és grafikája megegyezik a Jachtnavigátor könyvekkel. Mellékletként, a munkafüzettel összefóliázva a leendő navigátor gyakorlótérképeket is kap, amelyek számos feladat megoldásához feltétlen szükségesek. A feladatok megoldásához alkalmazandó táblázatokat az online Jachtnavigátor Almanachból lehet letölteni, ehhez a vásárló egy letöltési linket is talál a könyben. A térképes feladatok megoldásához két szögrakó vonalzó és egy osztókörző szükséges.

Szerző Horváth Csaba
Cím Jachtnavigátor feladatgyűjtemény I.
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2021
Oldalszám 88
Kötészet papírkötés
ISBN 978-615-81019-8-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!