Termékek Menü

Horváth Csaba - Árapályhajózás - Jachtnavigátor sorozat 3.

Ár:
2.450 Ft
Cikkszám: 0836-5-2021
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Jachtnavigátor
Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: a harmadik kötet az Árapályhajózás.

Leírás és Paraméterek

Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: a harmadik kötet az Árapályhajózás. A tengerjárás a világ sok tengerén meghatározó jelenség, és annak a szkippernek, aki az Adrián és a Földközi-tengeren kívül is hajóra száll, alapvetően fontos, hogy megismerkedjen ezzel a jelenséggel. A könyv az árapály okait és jellemzőit mutatja be, majd részletesen bemutatja az árapályszintek kiszámításának módját és az áramlások meghatározását - ami végső soron a szkipper számára az útvonaltervezéshez nélkülözhetetlen.

Szerző Horváth Csaba
Cím Árapályhajózás - Jachtnavigátor sorozat 3.
Kiadó Jachtnavigátor
Kiadás éve 2021
Oldalszám 88
Kötészet papírkötés
ISBN 978-615-81763-6-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
3.580 Ft
Horváth Csaba Jachtnavigátor könyvei a tengeri hajózás tudományának talán legmélyebb összefoglalását nyújtják magyar nyelven – a kötetek tartalma most sorozatként jelenik meg, amelynek papírkötéses, könnyen kezelhető kötetei egy-egy témakört járnak körül: a negyedik kötet a Radarhajózás.

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be