Termékek Menü

Henning Seehusen - Halak és tengeri gyümölcsök zsebkönyve

Ár:
1.699 Ft
Cikkszám: 0164-99-2005
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Henning Seehusen

Járt már úgy, hogy szeretett volna halat enni egy tengerparti kikötővárosban, de nem igazodott el az idegen nyelvű étlapokon kínált ismeretlen halfajták között? Ha igen, bátran ajánlhatjuk ezt a zsebkönyvet, amely bemutatja az egyes fajtákat,, és tartalmazza a nevüket angolul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is.

Leírás és Paraméterek

Járt már úgy, hogy szeretett volna halat enni egy tengerparti kikötővárosban, de nem igazodott el az idegen nyelvű étlapokon kínált ismeretlen halfajták között? Ha igen, bátran ajánlhatjuk ezt a zsebkönyvet, amely bemutatja az egyes fajtákat,, és tartalmazza a nevüket angolul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is. Ráadásul a zsebkönyv valóban elfér a zsebünkben, érdemes elvinni bármilyen hajóútra. A Kieli-öbölben felnőtt szerző ebben a zsebkönyvben közreadja hobbiszakácsként 25 év alatt szerzett konyhai tapasztalatait. Emellett segít eligazodni a halpiac egyre bővülő hal- és tengergyümölcsei-kínálata között, illetve megkönnyíti a megfelelő hal kiválasztását és elkészítését.Az ötven tengeri és édesvízi hal, rák és kagyló ismertetése mellett, mindegyikhez egy-egy ínycsiklandó receptet is ajánl.

Szerző Henning Seehusen
Cím Halak és tengeri gyümölcsök zsebkönyve
Kiadó M-érték Kiadó
Kiadás éve 2005
Oldalszám 128
Kötészet papírkötés
ISBN 963-730-435-5

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
7.999 Ft

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk – ez a receptgyűjtemény több mint hetvenféle halból, tengeri gyümölcsből, algából készíthető étel receptjének leírásait tartalmazza.

Raktáron
2.690 Ft

Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig, és nemcsak receptkönyvként, hanem a halételek világának kalauzaként is jól használható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be