Termékek Menü

Balogh Tamás - A Duna kalandkönyve

Ár:
4.900 Ft
Cikkszám: 0843-13-2021
Elérhetőség: Raktáron
A szerzők Európa leghosszabb víziútját követik végig kerékpáron, feltárják annak legszebb, legérdekesebb részeit.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Zsiga Henrik - Balaton bringával  Zsiga Henrik - Balaton bringával
3.980 Ft

Leírás és Paraméterek

A szerzők Európa leghosszabb víziútját követik végig kerékpáron, feltárják annak legszebb, legérdekesebb részeit. „Mint mikor a gyerekek a homokos tengerparton kis vödrökben locsolják a púposra lapátolt homokvárat, és követik a csordogáló víz útját, pont ilyen izgalommal vágtunk neki a csillogó Duna-szalag követésének 2019 nyarán és folytattuk a következő években is. A Dunának hosszú élete és történelme van. Felpakolt kerékpárokkal (sátor, hálózsák, elemózsia) jártuk be a folyó menti utakat, falvakat, városokat. Haladni és megfigyelni, pedálozni és fotózni, vízben pancsolni és várakat látogatni egyszerre nem könnyű, de minden perce fenséges izgalom. A Duna világa gyönyörű, vigyáznunk kell rá. Olvass bele, vágj neki, fedezd föl ezt a csodálatos világot.”

Szerző Balogh Tamás
Cím A Duna kalandkönyve
Kiadó BABOR KREATÍV STÚDIÓ
Kiadás éve 2021
Oldalszám 228
Kötészet papírkötés
ISBN 9786158066228

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
2.900 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretik a Balatont és szeretik a balatoni borokat.
Raktáron
3.480 Ft
Hajós ember szereti a Balatont – de nem árt néha felfedezni a környékét is.
Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be