Termékek Menü

Robbert Das - Harald Schwarzlose - Praktische Seemannschaft in Bildern

Ár:
5.772 Ft
Cikkszám: 0482-1-2009
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Robbert Das - Harald Schwarzlose
A tengerészeti tudás a valóságban mindig az egyes szituációk megoldása során jelentkezik: kikötésnél és elindulásnál, vízbetörés esetén, viharban, valamilyen havária miatt – ez a könyv kiváló rajzokkal illusztrálva ezeket a fontos helyzeteket mutatja be, és minden hajózó számára nagy segítséget jelent, hogy felkészülhessen a legváratlanabb és legritkább helyzetekre is.

Leírás és Paraméterek

A tengerészeti tudás a valóságban mindig az egyes szituációk megoldása során jelentkezik: kikötésnél és elindulásnál, vízbetörés esetén, viharban, valamilyen havária miatt – ez a könyv kiváló rajzokkal illusztrálva ezeket a fontos helyzeteket mutatja be, és minden hajózó számára nagy segítséget jelent, hogy felkészülhessen a legváratlanabb és legritkább helyzetekre is. Harald Schwarzlose a német Yacht Magazin főszerkesztője volt nagyon sokáig, és rendkívül mély ismeretekkel rendelkezik a témáról, amelyet Robbert Das kiváló rajzai hoznak közelebb az olvasóhoz.

Szerző Robbert Das - Harald Schwarzlose
Cím Praktische Seemannschaft in Bildern
Kiadó Delius Klasing Verlag
Kiadás éve 2009
Oldalszám 160
Kötészet papírkötés
ISBN 978-3-7688-1679-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
7.299 Ft
Többé nem okozhat gondot a vitorlák optimális beállítása, még azoknak sem, akik egy évben csak néhány napot töltenek egy charter-vitorlás fedélzetén: Peter Hahne német nyelvű könyve egyszerűen és szemléletes ábrákkal mutatja be a trimmelés legfontosabb elveit. 
Raktáron
16.990 Ft
Ez a német nyelvű könyv a nagyhajót vezető vitorlázók Bibliája.
Raktáron
6.990 Ft

A német nyelvű kiadvány a kiteboardozás technikáját mutatja be elsősorban haladóknak, rengeteg képpel, egy olyan edzésprogram segítségével, amelyet a világbajnok Kristin Boese tanácsai alapján állított össze a szerző.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be