Termékek Menü

Mel Gibson - Anthony Hopkins - Bounty

Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: 0107-6-1984
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Mel Gibson - Anthony Hopkins

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film.

Leírás és Paraméterek

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film. 1789 áprilisában az elviselhetetlen bánásmód miatt tört ki a zendülés a korona hajóján, s a lázadók Fletcher Christina hadnagy (Mel Gibson) vezetésével egy mentőcsónakban kitették az óceánra Bligh kapitányt (akit Anthony Hopkins alakít). A legénység Tahiti mellett egy kis szigeten, paradicsomi állapotok közepette múlatja az időt, ám a feszültségek hamarosan a felszínre kerülnek közöttük is. Ráadásul Bligh kapitány megmenekül, így csak idő kérdése, hogy mikor akadnak a zendülés miatt halálbüntetéssel fenyegetett lázadókra. Kiváló színészi alakítások és egy remekbe szabott történet teszik feledhetetlenné Roger Donaldson filmjét.

Szerző Mel Gibson - Anthony Hopkins
Cím Bounty
Kiadó Ultrafilm
Kiadás éve 1984
Oldalszám 131 perc
Kötészet DVD-tok
5999882817897

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Raktáron
4.990 Ft
Szalóczy Péter a magyar vitorlázás egyik doyenje, akinek összegyűjtött, irodalmi értékű cikkeit, írásait tartja kezében az olvasó.
Raktáron
2.990 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!