Termékek Menü

Mel Gibson - Anthony Hopkins - Bounty

Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: 0107-6-1984
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Mel Gibson - Anthony Hopkins

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film.

Leírás és Paraméterek

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film. 1789 áprilisában az elviselhetetlen bánásmód miatt tört ki a zendülés a korona hajóján, s a lázadók Fletcher Christina hadnagy (Mel Gibson) vezetésével egy mentőcsónakban kitették az óceánra Bligh kapitányt (akit Anthony Hopkins alakít). A legénység Tahiti mellett egy kis szigeten, paradicsomi állapotok közepette múlatja az időt, ám a feszültségek hamarosan a felszínre kerülnek közöttük is. Ráadásul Bligh kapitány megmenekül, így csak idő kérdése, hogy mikor akadnak a zendülés miatt halálbüntetéssel fenyegetett lázadókra. Kiváló színészi alakítások és egy remekbe szabott történet teszik feledhetetlenné Roger Donaldson filmjét.

Szerző Mel Gibson - Anthony Hopkins
Cím Bounty
Kiadó Ultrafilm
Kiadás éve 1984
Oldalszám 131 perc
Kötészet DVD-tok
5999882817897

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Előrendelhető
2.990 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
2.500 Ft

Thor Heyerdahl világhírű norvég etnográfus egyik első kalandját meséli el ez a könyv, s mint Heyerdahl esetében mindig, a történet most is egy elképesztű vízijárművel történő fantasztikus teljesítményhez kapcsolódóan.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be