Mel Gibson - Anthony Hopkins - Bounty

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: 0107-6-1984
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Mel Gibson - Anthony Hopkins

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film.

Leírás és Paraméterek

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film. 1789 áprilisában az elviselhetetlen bánásmód miatt tört ki a zendülés a korona hajóján, s a lázadók Fletcher Christina hadnagy (Mel Gibson) vezetésével egy mentőcsónakban kitették az óceánra Bligh kapitányt (akit Anthony Hopkins alakít). A legénység Tahiti mellett egy kis szigeten, paradicsomi állapotok közepette múlatja az időt, ám a feszültségek hamarosan a felszínre kerülnek közöttük is. Ráadásul Bligh kapitány megmenekül, így csak idő kérdése, hogy mikor akadnak a zendülés miatt halálbüntetéssel fenyegetett lázadókra. Kiváló színészi alakítások és egy remekbe szabott történet teszik feledhetetlenné Roger Donaldson filmjét.

Szerző Mel Gibson - Anthony Hopkins
Cím Bounty
Kiadó Ultrafilm
Kiadás éve 1984
Oldalszám 131 perc
Kötészet DVD-tok
5999882817897

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
1.990 Ft
Aki valaha is túrázott, vagy a jövőben túrázni szeretne vitorlással, különösképpen, ha az Adrián teszi ezt – nem hagyhatja ki ezt a könyvet.
Raktáron
2.500 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés