Mel Gibson - Anthony Hopkins - Bounty

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: 0107-6-1984
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Mel Gibson - Anthony Hopkins

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film.

Leírás és Paraméterek

Mindannyian ismerjük a tizenyolcadik századi brit Bounty hadihajón történt lázadás történetét - ezt dolgozza fel kiváló színészekkel ez a film. 1789 áprilisában az elviselhetetlen bánásmód miatt tört ki a zendülés a korona hajóján, s a lázadók Fletcher Christina hadnagy (Mel Gibson) vezetésével egy mentőcsónakban kitették az óceánra Bligh kapitányt (akit Anthony Hopkins alakít). A legénység Tahiti mellett egy kis szigeten, paradicsomi állapotok közepette múlatja az időt, ám a feszültségek hamarosan a felszínre kerülnek közöttük is. Ráadásul Bligh kapitány megmenekül, így csak idő kérdése, hogy mikor akadnak a zendülés miatt halálbüntetéssel fenyegetett lázadókra. Kiváló színészi alakítások és egy remekbe szabott történet teszik feledhetetlenné Roger Donaldson filmjét.

Szerző Mel Gibson - Anthony Hopkins
Cím Bounty
Kiadó Ultrafilm
Kiadás éve 1984
Oldalszám 131 perc
Kötészet DVD-tok
5999882817897

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
2.500 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
1.990 Ft
Aki valaha is túrázott, vagy a jövőben túrázni szeretne vitorlással, különösképpen, ha az Adrián teszi ezt – nem hagyhatja ki ezt a könyvet.
Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Bankkártyás fizetés