Termékek Menü

Little Hawk - Mk-2 széljelző

Ár:
8.700 Ft
Cikkszám: 0829-1-RB2020
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Hawk
A kiváló ár-érték arányú, neves vitorlázók visszajelzései alapján kialakított széljelző szemmagasságban az árbócra pattintható, kiválóan alkalmas egyszemélyes jollékon a szél irányváltozásainak megfigyelésére.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cruiser 24 - poliészter kötél 10mm fehér/kék Cruiser 24 - poliészter kötél 10mm fehér/kék
610 Ft

Leírás és Paraméterek

A kiváló ár-érték arányú, neves vitorlázók visszajelzései alapján kialakított széljelző szemmagasságban az árbócra pattintható, kiválóan alkalmas egyszemélyes jollékon (pl. Finn, Topper, Laser) a szél irányváltozásainak megfigyelésére. A kormányos szemmagasságban tudja leolvasni a látszólagos szél irányát, akár kreuzban, akár hátszélben vitorlázik – nem kell felpislognia az árbóccsúcsra. Az árbócra állítható bilinccsel lehet felszerelni, amely kézzel, szerszámok használata nélkül könnyedén fel- és levehető. Technikai adatok: alumínium csapágyazás, UV-álló, kiegyensúlyozott széljelző-kar. Széljelző mozgó rész hossz: 16 cm, széljelző felfüggesztés távolsága az árbóctól: 19,5 cm. Súly: 28 g.

Forgalmazó
Megnevezés Mk-2 széljelző

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
1.490 Ft
Szeretne adatokat, információkat a fedélzeten, akár esőben is írásban rögzíteni - erre való ez a jegyzetfüzet, amelynek lapjai a fröcskölő, felcsapódó hullámok között sem lesznek nedvesek.
Raktáron
610 Ft
A Cruiser 32 ideális allround-kötél.
Előrendelhető
22.500 Ft
A Marinepool sportos mentőmellénye, minden sportos vitorlázónak – 50 Newton felhajtóerővel (nem felel meg a HSZ előírásainak!).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be