Frank Bethwaite - Fast Handling Techniques

Frank Bethwaite - Fast Handling Techniques Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
11.490 Ft
Cikkszám: 0073-2-2013
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Frank Bethwaite

A szerző korábbi könyveiben is elsősorban arra koncentrált, hogy a vitorlás versenyző hogyan tudja növelni hajója sebességét.

Leírás és Paraméterek

A szerző korábbi könyveiben is elsősorban arra koncentrált, hogy a vitorlás versenyző hogyan tudja növelni hajója sebességét. Ez az új könyve a legmodernebb „rohanógépeken”: szkiffeken, katamaránokon, könnyen siklásba jövő jollékon versenyző vitorlázóknak szól, akiknek aerodinamikai elemzésekkel alátámasztva magyarázza el, hogy hogyan vezessék hajójukat úgy, hogy kihasználják az abban rejlő teljes sebességi potenciált. A könyv a versenyvitorlázóknak és edzőiknek szól, s komoly előképzettséget feltételez. Kötelező olvasmány azoknak, aki a világ elitjében szeretnének helyt állni.

Szerző Frank Bethwaite
Cím Fast Handling Techniques
Kiadó Bloomsbury
Kiadás éve 2013
Oldalszám 160
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-4081-5416-8

Akik ezt a terméket megvették

Szállítás alatt
18.990 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!