Termékek Menü

Ernest Hemingway - Az öreg halász és a tenger - hangoskönyv CD-n

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 0067-6-2006
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Ernest Hemingway

A küzdelem és az együttműködés a tengerrel, amely életet ad és elpusztít, az egyik legősibb emberi történet – erről, és még sokkal többről szól Hemingway kisregénye.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Arthur Ransome - Fecskék és Fruskák - Nem akartunk tengerre szállni  Arthur Ransome - Fecskék és Fruskák - Nem akartunk tengerre szállni
2.250 Ft
Fodor Ferenc - Út a végtelenbe  Fodor Ferenc - Út a végtelenbe
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A küzdelem és az együttműködés a tengerrel, amely életet ad és elpusztít, az egyik legősibb emberi történet – erről, és még sokkal többről szól Hemingway kisregénye. A huszadik század egyik legismertebb, Nobel-díjas műve a bátorság, a helytállás és az akaraterő himnusza, amelyet ezúttal hangoskönyv formájában ismerhet meg a közönség. A kiadvány teljes játékideje 148 perc, a könyvet Tordy Géza értő tolmácsolásában hallgathatjuk meg.

Szerző Ernest Hemingway
Cím Az öreg halász és a tenger - hangoskönyv CD-n
Kiadó Hangoskönyv Kft.
Kiadás éve 2006
Oldalszám 148 perc
Kötészet 2 lemez, kemény CD-tok
ISBN 963-867-2382

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
179.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
3.333 Ft
Egy vicces szótár a vitorlázásról - szárazföldi patkányoknak, ifjú és vénséges vén tengeri medvéknek egyaránt.
Raktáron
2.990 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
4.990 Ft
Szalóczy Péter a magyar vitorlázás egyik doyenje, akinek összegyűjtött, irodalmi értékű cikkeit, írásait tartja kezében az olvasó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!