Termékek Menü

Danyikó László - Hadihajóink - Haditechnika fiataloknak

Ár:
2.500 Ft
Cikkszám: 0840-7-2021
Elérhetőség: Raktáron
Tenger híján is létezik magyar hadiflotta, mégpedig a Magyar Honvédség 1.számú Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred keretei között.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Roger Whiting - A spanyol Armada Roger Whiting - A spanyol Armada
1.990 Ft
Tyll J. Pollmann - Az armada könnyei  Tyll J. Pollmann - Az armada könnyei
3.999 Ft

Leírás és Paraméterek

Tenger híján is létezik magyar hadiflotta, mégpedig a Magyar Honvédség 1. számú Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred keretei között. Danyikó László ezeknek a folyami járőr- és aknamentesítő hajóknak a műszaki és haditechnikai részleteit mutatja be mindazok számára, akiket érdekel a magyar hadihajózás története és jelene.

Szerző Danyikó László
Cím Hadihajóink - Haditechnika fiataloknak
Kiadó Zrínyi Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 72
Kötészet papírkötés
ISBN 9789633278611

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Raktáron
2.490 Ft

A haditengerészet története tele van óriási kudarcokkal és melléfogásokkal: alkalmatlan, tehetetlen admirálisok, rosszul tervezett vagy épített hajók, ostoba taktikai és stratégiai húzások töltik meg a haditengerészet könyvének legszégyenletesebb lapjait.

Raktáron
2.699 Ft

Az Atlanti-óceánon zajló csatát a történetírás a legnagyobb tengeri csaták között tartja számon: ez a könyv ezt, az egész háború sorsát meghatározó, éveken át tartó küzdelmet mutatja be részletesen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be