Termékek Menü

Brian Lavery - Legendás utazások - Hajók

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 0597-8-2013
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Brian Lavery
Ha szeretnéd, hogy a gyerekek is rajongjanak a hajókért, a vitorlázásért, feltétlenül add a kezükbe ezt a különleges könyvet.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ronstan - Széljelző szálak vitorlára  Ronstan - Széljelző szálak vitorlára
2.570 Ft

Leírás és Paraméterek

Ha szeretnéd, hogy a gyerekek is rajongjanak a hajókért, a vitorlázásért, feltétlenül add a kezükbe ezt a különleges könyvet. Az album ötletes módon kihúzható oldalakon, játékosan ismerteti a hajózás több ezer éves történetét. A rómaiak gályáitól a vikingek sárkányhajóin át a klipperekig és a mai óriás teherhajókig a legérdekesebb vízijárműveket mutatja be részletes, színes, magas színvonalúan megrajzolt ábrákon. A legendás utazások sorozat hajókkal foglalkozó kötete lebilincselő könyv nemcsak a gyerekeknek, hanem szüleiknek is.

Szerző Brian Lavery
Cím Legendás utazások - Hajók
Kiadó Napraforgó
Kiadás éve 2013
Oldalszám 30
Kötészet kemény táblás, kihúzható ábrákkal
ISBN 978-963-445-393-2

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Hasonló termékek

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be