Termékek Menü

Benno Janssen, Rainer Karremann - A horgászat kézikönyve

Ár:
3.200 Ft
Cikkszám: 0788-99-2018
Elérhetőség: Raktáron
A vitorlázók egy része szenvedélyes horgász – számukra is hasznos lehet ez a könyv, amellyel teljes mértékben felkészülhetnek a horgászatra.

Leírás és Paraméterek

A vitorlázók egy része szenvedélyes horgász – számukra is hasznos lehet ez a könyv, amellyel teljes mértékben felkészülhetnek a horgászatra. A kötetből megismerhetjük a különböző halfajokat, a víz ökológiáját, a horgászokra vonatkozó szabályokat és törvényeket. Képek és ábrák mutatják be azokat a technikákat és eszközöket, amelyekkel mindenki sikeres horgász lehet. Az átfogó művet számtalan színes kép és ábra egészíti ki.

Szerző Benno Janssen, Rainer Karremann
Cím A horgászat kézikönyve
Kiadó Saxum Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 176
Kötészet keménytáblás
9789632482743

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!