Termékek Menü

Andrea Erne - Hajók - Scolar Mini sorozat

Ár:
2.290 Ft
Cikkszám: 0165-8-2009
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Andrea Erne

Vízparton felnövő lurkóknak ajánljuk a Ravensburger sorozatában megjelent könyvecskéjét, amely jól érthető színes rajzokon keresztül mutatja be a hajók rendkívül gazdag világát.

Leírás és Paraméterek

Vízparton felnövő lurkóknak ajánljuk a Ravensburger sorozatában megjelent könyvecskéjét, amely jól érthető színes rajzokon keresztül mutatja be a hajók rendkívül gazdag világát. Ráadásul a legkisebbeknek még külön örömet okoznak a kihajtható kis ablakok, amelyek mögött megannyi felfedezésre váró kincs rejtőzik. A könyvben megismerhetjük a folyami hajókat, a tengeri szállító-, mentő- és halászhajókat valamint a kikötők világát.

Szerző Andrea Erne
Cím Hajók - Scolar Mini sorozat
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2009
Oldalszám 16
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-963-244-090-3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.

Hasonló termékek

Előrendelhető
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft
A Vitorlás vakáció című könyv a nagyobb óvodásoknak és a kisiskolás korosztálynak készült.
Előrendelhető
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!