Termékek Menü

Szekeres László (szerk) - Három Tuss

Ár:
5.000 Ft
Cikkszám: 0746-1-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Szekeres László (szerk.)
Minden sportágnak vannak meghatározó egyéniségei: a magyar vitorlázás számára ilyen kiemelkedő, példaértékű egyéniség az idősebb és az ifjabb Tuss Miklós.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Marinepool - Opti Guard szemüvegtartó pánt piros Marinepool - Opti Guard szemüvegtartó pánt piros
3.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Minden sportágnak vannak meghatározó egyéniségei: a magyar vitorlázás számára ilyen kiemelkedő, példaértékű egyéniség az idősebb és az ifjabb Tuss Miklós. Róluk, és ifjabb Tuss Miklós lányáról, Rékáról szól ez a könyv, akik nagyapjához hasonlóan olimpián is magára húzta a címeres mezt. Idősebb Tuss Miklós az 1920-as évektől kezdve volt a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja, a balatoni hajós élet felpezsdülésének egyik meghatározó személyiség. Ifjabb Tuss Miklós kiváló finnes, megszámlálhatatlan osztály bajnoka, kétszeres Kékszalag- és Fehérszalag-győztes, a Balaton versenyvitorlázási szempontból talán legkiválóbb ismerője. Réka szintén vitorlázik, ám ő síelésben vitte válogatottságig. Ez a könyv hármuk portréja, nagyszerű olvasmány egy olyan családról, amelynek életében a sport és a vitorlázás játssza a főszerepet.

Szerző Szekeres László (szerk)
Cím Három Tuss
Kiadó Média & Marketing Kft.
Kiadás éve 2019
Oldalszám 192
Kötészet keménytáblás borítóval
ISBN 978 615 00 6909 8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be