Termékek Menü

Galántha Gergely - Csomók, lekötések és áttételek a kishajókon

Ár:
4.800 Ft
Cikkszám: 0857-1-2022
Elérhetőség: Raktáron
Végre egy olyan csomókról szóló könyv, amely nemcsak a csomók megkötéséről szól, hanem azzal is foglalkozik, hogy ezeket hol és milyen kötelekkel alkalmazzuk a vitorlázásban.

Leírás és Paraméterek

Végre egy olyan csomókról szóló könyv, amely nemcsak a csomók megkötéséről szól, hanem azzal is foglalkozik, hogy ezeket hol és milyen kötelekkel alkalmazzuk a vitorlázásban. Galántha Gergely összeállításából talán hiányoznak az egzotikus csomók, ám minden olyan kötélrögzítési forma megtalálható benne, amelyre egy átlagos vitorlázónak és hajósnak szüksége lehet. A leírások egyszerűek, jól érthetőek, a csomók nevét angolul és németül is tartalmazzák, ami sokszor jól jöhet. Ráadásul a könyvecske végén a csigasorokkal és más áttételezésekkel is foglalkozik a szerző. A könyvet minden vitorlás iskolának és növendéknek, valamint a rutinos hajósoknak is ajánljuk.

Szerző Galántha Gergely
Cím Csomók, lekötések és áttételek a kishajókon
Kiadó Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola
Kiadás éve 2022
Oldalszám 110
Kötészet papírkötés
ISBN 9786150119120

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
7.299 Ft
Többé nem okozhat gondot a vitorlák optimális beállítása, még azoknak sem, akik egy évben csak néhány napot töltenek egy charter-vitorlás fedélzetén: Peter Hahne német nyelvű könyve egyszerűen és szemléletes ábrákkal mutatja be a trimmelés legfontosabb elveit. 
Raktáron
9.500 Ft
Steve Sleight új, bővített kiadásban megjelenő munkája a vitorlázásról készült egyik legátfogóbb magyar nyelven megjelent könyv, amelyet kézikönyvként haszonnal forgathatnak kezdő és haladó vitorlázók is.
Raktáron
2.500 Ft
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c. sorozatban témakörönként foglalja össze a vitorlázással ismerkedők és „középhaladó” kapitányok számára nélkülözhetetlen alapismereteket.

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
2.133 Ft
Ha sokat vízitúrázol a Balatonon, a kajütben mindig legyen ott ez a tervezőtérkép, amely a Balatoni kikötők c.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!