Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Új kisokos

Új kisokos

2021-től új szabályok érvényesek a vitorlázásban, de a SailingBooks.hu legújabb kiadványa révén mindenki otthonosan mozoghat a versenyszabályok dzsungelében.

Örömmel jelentjük be, hogy december 1-jén megjelent a SailingBooks.hu legújabb kiadványa, a Versenyszabályok kisokos aktuális változata, amely a 2021-től 2024-ig érvényes versenyszabályokat mutatja be.
 
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában. Döntő fontossága van ezért, hogy a kezdő vitorlázó-palánták, és persze azok is, akik felnőtt fejjel adták fejüket gyönyörű sportágunkra, megismerjék a legfontosabb szabályokat.

Ebben a folyamatban szeretnénk segíteni azzal, hogy kiadtuk a vitorlázás alapvető versenyszabályait összefoglaló Versenyszabály kisokost. Mivel a szabályok négy évente, az olimpiák évében változnak, kiadványunk 2024-ig érvényes, kapcsolódik az aktuális szabályokhoz.

Ez a könnyen forgatható, spirálkötésű, kézbe illő kiadvány 24 oldalon azokat az ismereteket foglalja össze, amelyet minden versenyzőnek tudnia kell. Használható oktatásra, belefér minden vitorlás zsákba, elő lehet venni akár az óvástárgyaláson.

A rajzok egyszerűek és érthetőek, a szabálymagyarázat autentikus: a kiadványt a World Sailing egyik legelismertebb versenybírója, a brit Bryan Willis írta, aki évtizedekig vezette a Nemzetközi Vitorlás Szövetség szabályalkotó bizottságát. A magyar fordítást Náray Vilmos nemzetközi versenybíró készítette. 

Kinek ajánljuk a könyvet?

- Minden olyan utánpótlás-versenyzőnek, aki már túl van a kezdő táborokon, és elkezdte a versenyzést (például a Nádas Kupákon).
- Azoknak a nagyhajósoknak, akik évente csak egy-két túraversenyen (például a Kékszalagon) indulnak.
- Edzőknek, klubvezetőknek, akik az oktatásban jól tudják hasznosítani a kiadványt.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be