Termékek Menü

Sánta Bence EB-ezüstérmes szörföst támogatjuk

A Sailingbooks.hu 2018 júniusától támogatja Sánta Bence szörföst, aki már az olimpiára készül. A többszörös magyar bajnok versenyző legjobb eredménye eddig a tavaly megszerzett Európa-bajnoki ezüstérem. „Nyitni kívánunk a fiatalabb vitorlázók és szörfösök felé is, és Bencében olyan egyéniséget találtunk, aki megtestesíti azokat az értékeket, amelyek a SailingBooks.hu és a korosztály számára is fontosak: céltudatosság, minőségi munka és a sport szeretete” – mondta Náray Vilmos, a webáruház vezetője a megállapodásról.

A 22 éves Sánta Bence a Velencei-tónál nőtt fel, természetes volt számára, hogy minél előbb kipróbálja a széllovaglást. A Magyar Szörf Akadémia SE sportolója, akinek edzője Utassy Lóránd, ma már többnyire a Balatonon és külföldön edz. 2012 óta több műfajban is kiemelkedő eredményeket érte el, 2012-ben még junior korosztályban lett Raceboard magyar bajnok, de már 2014-ben az olimpián használt RS:X szörf ifjúsági világbajnokságán is az előkelő 21. helyen végzett.

Bence nemcsak a hagyományos – az olimpián is használt – flottaversenyeken indul, hanem például szlalomban is, amelyben 2015 óta mindig megszerezte a magyar bajnoki címet. 2012 óta válogatott kerettag.

„Megtisztelő számomra, hogy a SailingBooks.hu partnere lehetek. Olyan minőségi termékeket forgalmaznak, amelyeket a szörfökön is használunk, így például a Ronstan és a Marinepool márkákat, de emellett apróbb termékeket is, amelyekre gyakran van szükségünk” – mondta a sportoló.

Bence jelenleg Horvátországban edz, készül az év talán legfontosabb versenyére, a dániai Aarhusben sorra kerülő World Sailing világbajnokságra, amelyen minden olimpiai hajóosztály részt vesz, és már kvalifikációs verseny is az olimpiára.

A SailingBooks.hu néhány évvel ezelőtt vitorlázással és hajózással kapcsolatos könyvek forgalmazására alakult webáruház. A kezdeti sikerek után bővítették a termékválasztékot, és ma már a vitorlás műszerektől a ruházaton és napszemüvegeken át a kötelekig, veretekig és festékekig mindent forgalmaznak, ami a hajózáshoz szükséges. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be