Termékek Menü

Már Weboxon keresztül is megkaphatod a rendelésedet

Ritkán írunk technikai dolgokról a Hajónaplón, de most olyan hírről szeretnénk beszámolni, amelynek mindenki örülni fog: mostantól a Webox rendszerén keresztül is tudunk szállítani.

A Webox modern, terminálos rendszerű csomagátadó illetve -átevő rendszer. A Webox terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer-áruházaknál találhatók, és a megrendelt cuccot egész egyszerűen csak ki kell venni a rendelésnél általatok kiválasztott terminálból. Ebben főleg az a jó, hogy nem kell a futárra várni, és lehetetlen időpontokban is hozzá lehet jutni a rendeléshez.

Ha a Webox szállítási módot választjátok, egy menüből vagy egy térképen kiválasztható a Nektek legmegfelelőbb terminál, amelyek listája itt megtalálható. Ha a csomag megérkezik a kívánt terminálba – ez max. két nap – akkor SMS-ben és e-mailben értesítést küldünk, amely tartalmaz egy QR kódot és egy számsort. Ezek bármelyikével nyitható a terminál, ami kábé úgy néz ki, mint egy pályaudvari csomagmegőrző. Az egész procedúra nem tart tovább 10 másodpercnél – kipróbáltam, tényleg jó. Ráadásul én utálom az automatákat, mindig félrenyomok egy gombot, biztos hogy mindent háromszor kell beütnöm, mire sikerül. A Weboxnál nem sikerült rontanom - valóban hülyebiztos.

A fizetés is egyszerű. Ha nem fizettetek előre PayPalon vagy átutalással, akkor a terminálnál lévő automatánál kártyával ki lehet fizetni a cuccot. A Webox-os szállítás díja bruttó 750 forint, elég jó ár, főleg ha kisebb értékű dolgot vesztek.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be