Időben rendelje meg a karácsonyi ajándékot

Időben rendelje meg a karácsonyi ajándékot Kérjük időben rendeljék meg a karácsonyi ajándékokat, mert ebben az időszakban hosszabbodnak a kiszállítási idők.

 

Figyelem! A karácsonyi időszakban a futárszolgálatok leterheltsége többszörösére nő, ezért a szokásosnál jóval többet kell várni a csomag kiszállításáig célautomatába érkezéséig.

Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe, és időben rendeljék meg az ajándékokat, hogy mindenkinek öröm legyen az ünnep. A SailingBooks.hu csak az automatába helyezésig tud időgaranciát vállalni (a munkakezdés előtt beérkezett megrendeléseket a megrendelést követő munkanap átadjuk a futárszolgálatnak vagy elhelyezzük az indítóautomatában). 

Ha legalább 8-10 nappal karácsony előtt leadják rendeléseiket, akkor biztosan ott lesz a várva várt hajós ajándék a karácsonyfa alatt.

Békés, áldott ünnepet kíván Önöknek a SailingBooks.hu csapata!

 

 

Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés