Termékek Menü

A SailingBooks.hu támogatta a Dragon Európa-bajnokságot

A SailingBooks.hu mára vitorlás könyváruházból valódi hajózási szakáruházzá vált, amelynek kínálatában szinte minden megtalálható, ami a hajózáshoz és a vitlrázáshoz szükséges. Ezért is különös öröm számunkra, hogy támogathattuk az idei vitorlás szezon legjelentősebb nemzetközi részvételű hazai eseményét, a Dragon Európa-bajnokságot.

Ez az időtlenül elegáns hajó jövőre ünnepli kilencvenedik születésnapját, de népszerűbb mint valaha. A Balatonon olyan legendák ültek a hajókban, mint a háromszoros olimpiai bajnok Jochen Schümann vagy a (szintén) America's Cup győztes és többszörös Match Race világbajnok ausztrál Peter Gilmour. Persze rajtuk kívül is hemzsegtek az olimpikonok, világbajnokok és híres profi vitorlázók - a mezőny egészen elképesztő szakmai színvonalat képviselt.

A Sailingbooks.hu, amely Náray Vilmos ügyvezetőn személyében közvetlenül is érintett az osztályban, a videóközvetítést támogatta. Így segítségünkkel születhettek a napi összefoglaló filmek, amire nagyon büszkék vagyunk.

Ezúton is figyelmetekbe ajánljuk a verseny összefoglaló filmjét, amely mindent tartalmaz, amitől szép ez a hajóosztály: action és szépség a vízen, baráti beszélgetések a parton - mindez Ladányi János gyönyörű képeiben elmesélve.

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be