Termékek Menü

Frank Bethwaite - High Performance Sailing

Ár:
22.990 Ft
Cikkszám: 0075-2-2010
Gyártó/szerző: Frank Bethwaite

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.000 Ft
Mark Rushall - Tactics  Mark Rushall - Tactics
9.900 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-02-08

Leírás és Paraméterek

Ez a hihetetlen alapossággal írt könyv választ ad minden olyan kérdésre, amely a vitorlásversenyzés eredményességéhez szükséges. Az ausztrál szerző, aki nemcsak sikeres vitorlázó, hanem kiváló edző és szakember volt, minden lényeges aero- és hidrodinamikai tudást belesűrített ebbe a könyvbe. Végre megtudhatjuk, hogy miért és hogyan változik a szél iránya és sebessége a különböző helyszíneken és meteorológiai viszonyok között, hogy hogyan jósolhatjuk ezt meg és használhatjuk ki a versenytaktikánkban. A könyv második része a víz viselkedésével, a hullámzással, a harmadik a hajó beállításával, a negyedik a hajó vezetésével, kezelésével foglalkozik. Akár egy szkiffen vagy jollén, akár egy nehezebb tőkesúlyos hajón vitorlázik valaki, ha sikeres akar lenni a regattákon, mindenképpen érdemes tanulmányoznia ezt a könyvet, amely több mint 400 oldalon, sok ábrával és magyarázattal ad választ azokra a kérdésekre is, amelyeket talán még fel sem tettünk.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
7.900 Ft
A Sail to Win sorozat versenyvitorlás taktikáról szóló (angol nyelvű) könyvét Nick Craig, többszörös világ- és Európa-bajnok brit vitorlázó írta, akinek hajókezelésről szóló könyvét „Így kormányoznak a győztesek” címmel a SailingBooks.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!