Termékek Menü

Felix Marks - Mainsail Trimming

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 0543-2-2007
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Felix Marks
A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Velocitek SpeedPuck Velocitek SpeedPuck
199.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A nagyvitorla beállítása talán a legnagyobb elmélyülést igénylő feladat egy versenyhajón. A grósz formája hihetetlen mértékben befolyásolja a hajósebességet és éles menetekben az élességet is. Állandó figyelést és törődést igényel, a körülmények fényében folyamatos finomhangolására van szükség. Aki ezzel feladattal foglalkozik, ebből az igényes angol nyelvű könyvből mindent megtudhat, ami a grósz trimmeléséhez szükséges. A könyv praktikus nyelven íródott, nem fizikai és aerodinamikai kifejezésekkel és abrakadabrával tűzdelte meg a szerző, hanem olyan közérthető magyarázatokat és útmutatást adott, amely segíthet abban, hogy mi legyünk a leggyorsabbak a versenyen.

Szerző Felix Marks
Cím Mainsail Trimming
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2007
Oldalszám 112
Kötészet papírkötés
ISBN 978-0-470-51650-8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.
Raktáron
12.000 Ft
Ez a kesztyű garantáltan bírja a strapát, és speciális felülete révén nem csúsznak meg olyan könnyen kezünkben a kötelek.
Raktáron
8.900 Ft
Ebben a fantasztikusan illusztrált könyvben hét szakértő fiatal vitorlázó mutatja be a jollevitorlázás legfontosabb elemeit, méghozzá több különböző esetre, amelyek: egy- és kétszemélyes szabadidővitorlázás, versenyzés és high-performance vitorlázás.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!