Termékek Menü

Veneziani - Epomast javítóanyag 0,5 kg világosszürke

Ár:
9.600 Ft
Cikkszám: 0587-99-6662500
Gyártó/szerző: Veneziani
Minden hajó érnek kisebb nagyobb sérülések - ezek legtöbbjét magunk is kijavíthatjuk a Veneziani olasz hajófestékgyártó kétkomponensű, epoxi-gyanta alapú javító kittjével, a Veneziani Epomasttal.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bryan Willis - The Rules In Practice 2017-2020  Bryan Willis - The Rules In Practice 2017-2020
3.900 Ft
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.900 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-01-15

Leírás és Paraméterek

Minden hajó érnek kisebb nagyobb sérülések - ezek legtöbbjét magunk is kijavíthatjuk a Veneziani olasz hajófestékgyártó kétkomponensű, epoxi-gyanta alapú javító kittjével, a Veneziani Epomasttal. Nagy mechanikai és kémiai ellenállású, kétkomponensű epoxi-felületjavító anyag. Rendkívül jól tapad, mindenféle hajóanyaghoz és epoxi-alapozáson használható, vízhatlan és nagy rétegvastagságnál sem zsugorodik.
Durva felületek egyenesítésére, súlyos károk javítására és ragasztóanyagok alkotójaként használható, víz alatti és feletti felületeken egyaránt
Keverési arány: A:B = 1:1, míg egyenletes színű massza keletkezik
Kiszerelés: 0,5 kg / doboz / komponens + 2 kg-os is.
Száradási idő: 60 perc (20°C-nál)
Csiszolható: 24 óra után
Átfesthető: kb. 24 -36 óra után
Terhelhető: 7 nap elteltével
Fajlagos tömeg: 1,55 +/- 0,02 kg/l
Súly: 0,7 kg (0,5 kg-os doboz), 3 kg (2,5 kg-os kiszerelés)

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.

Hasonló termékek

Raktáron
16.600 Ft
A Raffaello Eco a Veneziani olasz hajófestékgyártó minden verseny és túravitorlás számára ajánlott, önkopó algagátló festék, amely jó ár-értékarányú megoldás a Balatonon vagy a tengeren is.
Raktáron
21.000 Ft
Az Aquastop a Veneziani olasz hajófestékgyártó cég kiváló minőségű ozmózisgátlója, amely a festékrétegek alatt a hajó műanyag részét védi az ozmózistól.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be