Termékek Menü

Veneziani - Adherglass alapozó festék 0,75 l pink

Ár:
10.900 Ft
Cikkszám: 0565-99-6624075
Gyártó/szerző: Veneziani
Az Adherglass Veneziani olasz hajófestékgyártó általános alapozója az algagátló festékrétegek alá.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-23

Leírás és Paraméterek

Az Adherglass Veneziani olasz hajófestékgyártó általános alapozója az algagátló festékrétegek alá. Gélezett felületeken, hagyományos poliészter gyantán és epoxy gyantán is kiválóan tapad. Használata esetén az algagátló jobban tapad, felvitele előtt zsírtalanítani kell a felületet. Az Adherglass ecsettel vagy szórópisztollyal is felvihető (az Aquastop ozmózisgátló használata esetén annak felvitelétől számítva legalább 48/72 óra elteltével). Ügyelni kell arra, hogy csak vékony rétegben (15 mikron) hordjuk fel, mert a túl nagy rétegvastagság csökkentheti a következő rétegek tapadását.
Nagyon gyorsan szárad. Hígítani nem szükséges. Nem kell csiszolni a felhordás előtt (kivéve az új, sima gélezett felületet, azt enyhén érdesíteni kell).
Szín: rózsaszín
Kiszerelés: 0,75 liter
Kiadósság: 13,3 m2/liter
Átfesthető: kb. 6 óra elteltével, 20°C-nál
Terhelhető: 6 óra elteltével, 20°C-nál
Fajlagos tömeg: 0,21 +/- 0,02 g/cm3

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
16.600 Ft
A Raffaello Eco a Veneziani olasz hajófestékgyártó minden verseny és túravitorlás számára ajánlott, önkopó algagátló festék, amely jó ár-értékarányú megoldás a Balatonon vagy a tengeren is.
Raktáron
21.000 Ft
Az Aquastop a Veneziani olasz hajófestékgyártó cég kiváló minőségű ozmózisgátlója, amely a festékrétegek alatt a hajó műanyag részét védi az ozmózistól.
Raktáron
9.600 Ft
Minden hajó érnek kisebb nagyobb sérülések - ezek legtöbbjét magunk is kijavíthatjuk a Veneziani olasz hajófestékgyártó kétkomponensű, epoxi-gyanta alapú javító kittjével, a Veneziani Epomasttal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!