Termékek Menü

Veneziani - Adherglass alapozó festék 0,75 l pink

Ár:
8.530 Ft
Cikkszám: 0565-99-6624075
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Veneziani
Az Adherglass Veneziani olasz hajófestékgyártó általános alapozója az algagátló festékrétegek alá.
Szín: pink
Méret: 0,75 liter

Leírás és Paraméterek

Az Adherglass Veneziani olasz hajófestékgyártó általános alapozója az algagátló festékrétegek alá. Gélezett felületeken, hagyományos poliészter gyantán és epoxy gyantán is kiválóan tapad. Használata esetén az algagátló jobban tapad, felvitele előtt zsírtalanítani kell a felületet. Az Adherglass ecsettel vagy szórópisztollyal is felvihető (az Aquastop ozmózisgátló használata esetén annak felvitelétől számítva legalább 48/72 óra elteltével). Ügyelni kell arra, hogy csak vékony rétegben (15 mikron) hordjuk fel, mert a túl nagy rétegvastagság csökkentheti a következő rétegek tapadását.
Nagyon gyorsan szárad. Hígítani nem szükséges. Nem kell csiszolni a felhordás előtt (kivéve az új, sima gélezett felületet, azt enyhén érdesíteni kell).
Szín: rózsaszín
Kiszerelés: 0,75 liter
Kiadósság: 13,3 m2/liter
Átfesthető: kb. 6 óra elteltével, 20°C-nál
Terhelhető: 6 óra elteltével, 20°C-nál
Fajlagos tömeg: 0,21 +/- 0,02 g/cm3

Forgalmazó Veneziani
Megnevezés Adherglass 0,75 l
Cikkszám 0565-99-6624075
Gyártói cikkszám 6624
Szín pink
Típus és méret 075

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Előrendelhető
129.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Előrendelhető
7.780 Ft
A teakfa fedélzet és a fa-alkatrészek minden hajó leginkább szemet gyönyörködtető ékkövei – fontos, hogy ezeket megfelelően ápoljuk és gondozzuk: erre kiválóan alkalmasak a Veneziani olasz hajófestékgyártó teakfa-kezelő anyagai.
Előrendelhető
12.200 Ft
A teakfa fedélzet és a fa-alkatrészek minden hajó leginkább szemet gyönyörködtető ékkövei – fontos, hogy ezeket megfelelően ápoljuk és gondozzuk: erre kiválóan alkalmasak a Veneziani olasz hajófestékgyártó teakfa-kezelő anyagai.
Raktáron
12.960 Ft
A Raffaello Eco a Veneziani olasz hajófestékgyártó minden verseny és túravitorlás számára ajánlott, önkopó algagátló festék, amely jó ár-értékarányú megoldás a Balatonon vagy a tengeren is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!