Termékek Menü

Új szabályok 2021-től - webinárium regisztrációs díj

Ár:
3.000 Ft
Cikkszám: XT-2021-001
Náray Vilmos nemzetközi versenybíró online webinárium formájában összefoglalja a vitorlázás versenyszabályaiban történt legfontosabb változásokat, amelyek 2021. január 1-je óta érvényesek. Regisztrált felhasználók a felvételt 30 napig utólag is megtekinthetik. Fizetés után küldjük a meghívót a webináriumra. Dátum: 2021. február 4., csütörtök. Időpont 19.00-20-30 óra.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-02-05

Leírás és Paraméterek

Náray Vilmos nemzetközi versenybíró online webinarium formájában összefoglalja a vitorlázás versenyszabályaiban történt legfontosabb változásokat, amelyek 2021. január 1-je óta érvényesek. Regisztrált felhasználók a felvételt 30 napig utólag is megtekinthetik. Fizetés után küldjük a meghívót a webinarra. Dátum: 2021. február 4., csütörtök. Időpont 19.00-20-30 óra.

Január 1-jén életbe léptek a World Sailing 2021 és 2024 között érvényes új szabályai, amelyek magyar fordítása is hamarosan elérhető lesz. De vannak-e olyan elemei, amelyeket a versenyzőknek tudniuk kell? Hiszen sokan úgy vélik, hogy a szabályokat elég egyszer megtanulni. Nagy tévedés: a mostani változások között is van sok olyan, amelyek ismerete komoly versenyelőnyt jelenthet majd.

Ha szeretnéd ezt a versenyelőnyt érvényesíteni a (remélhetőleg) néhány hónap múlva kezdődő szezonban, segítek! Február 4-én Te is részt vehetsz a Fair Sailing To Win webináriumán, amelyen azokat a szabályváltozásokat foglalom össze, amelyek ismerete elengedhetetlen lesz, ha jól akarsz szerepelni!

 

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.
Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.200 Ft
Azoknak ajánljuk ezt a lényegre törő, rendkívül jól illusztrált könyvecskét, akik most ismerkednek a vitorlázás alapjaival.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
290 Ft
A Cruiser 32 ideális allround-kötél.
Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
31.700 Ft
Egy jó rajthoz jó döntések és egy jó óra kell – a Ronstan Clear Start™ órái a világ legjobb vitorlás órái közé tartoznak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!