Szabó Tamás (szerk.) - Nagy Balaton-könyv – a 60-as, 70-es, 80-as évek képeivel

Szabó Tamás (szerk.) - Nagy Balaton-könyv – a 60-as, 70-es, 80-as évek képeivel Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 0117-13-2012
Gyártó/szerző: Szabó Tamás (szerk.)

A magyar vitorlázók bölcsője a Balaton: ez az album azt a „retró” Balatont mutatja be, amelyet a mai felnőtt vitorlázók nagy része gyermekkorában megismert.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-12-16
Leírás és Paraméterek

A magyar vitorlázók bölcsője a Balaton: ez az album azt a „retró” Balatont mutatja be, amelyet a mai felnőtt vitorlázók nagy része gyermekkorában megismert. A szocreál épületeket, rég nem létező termékek plakátjait, viccesen divatjamúlt fürdőruhákat, elképesztő autóparkot. Mégis: ebből a távlatból ez volt a mi gyönyörű gyerekkorunk. A több mint négyszáz képet tartalmazó kötet felvételeit a szerkesztő a tó legfontosabb harminc települése nevének ábácéjében mutatja be. Olyan ez a könyv, mint egy múzeum: de magunkra ismerhetünk benne, hiszen a harminc évvel ezelőtti Balaton a mai napig itt van velünk. Aki szereti a magyar tengert, feltétlenül lapozzon bele, könnyes-mulatságos órákat tölt majd a böngészéssel.

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
2.690 Ft

Ha csemeténk már megismerkedett a Balaton csodáival, akkor nagyra fogja értékelni ezt a könyvet – különösen akkor, ha Apával vagy Anyával együtt böngészhetnek benne.

Raktáron
9.490 Ft

Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Raktáron
5.800 Ft
Hiánypótló mű ez, afféle kötelező irodalom minden magyar vitorlázónak, aki szeretné megismerni a magyar vitorlás sport legnagyobb alakjait.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
9.490 Ft

Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Raktáron
3.790 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!