Termékek Menü

Stuart H. Walker - The Tactics of Small Boat Racing

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: 0237-2-1991
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Norton Nautical Books – W.W. Norton&Co.
A rendkívül tapasztalt amerikai vitorlásversenyző részletesen elemzi mindazokat a problémákat, amelyek meghatározzák egy vitorlásverseny taktikáját.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Velocitek SpeedPuck Velocitek SpeedPuck
129.900 Ft
Velocitek - Shift Velocitek - Shift
214.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A rendkívül tapasztalt amerikai vitorlásversenyző részletesen elemzi mindazokat a problémákat, amelyek meghatározzák egy vitorlásverseny taktikáját. Minden fejezet egy helyzet leírásával kezdődik, amelyet a szerző részletesen leír, és megadja a megoldásához szükséges ismereteket. Néhány fejezetcím a könyvből: A győzelem pszichológiája, Ismerd a versenyrendezőt, Rajt: alul vagy felül? és így tovább. Aki nemcsak réyztvevője, hanem győztese is akar lenni a futamoknak, annak feltétlenül érdemes alaposan tanulmányoznia ezt a kötetet, amely a mai napig aktuális.

Szerző Stuart H. Walker
Cím The Tactics of Small Boat Racing
Kiadó Norton Nautical Books – W.W. Norton&Co.
Kiadás éve 1991
Oldalszám 352
Kötészet papírkötés
ISBN 0-393-30801-4

Akik ezt a terméket megvették

Előrendelhető
12.890 Ft
Egy másik sportágban sincs szüség az elméleti és gyakorlati ismeretek olyan összetett kombinációjára, mint a vitorlázásban: ebben a bonyolult halmazban igazít el ez a könyv, amely ötvözi a legmodernebb taktikai és edzési ismereteket.
Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft
A vitorlás versenyeken elért sikerben rendkívül nagy szerepe van a megfelelő taktikának és stratégiának – ennek kiválasztásában és alkalmazásában segít ez a magyar nyelven hézagpótlónak számító mű.
Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
7.000 Ft
Végre megjelent magyar nyelven ez a könyv, amely vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!