Termékek Menü

Spinlock - Deckvest Lite felfújódó mentőmellény pink uniszex

Ár:
83.410 Ft
Cikkszám: 0621-99-DW-LTE/AGP50kg+
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Spinlock
Edzők, rendezők, nagyhajós versenyzők, SUP-osok és más vízisportolók, valamint horgászok kedvenc mentőeszköze a Spinlock modern, a legújabb szabványoknak megfelelő, könnyű felfújódó mentőmellénye, a Deckvest Lite. Elérhető négy színben!
Szín:
Méret: Egy méret
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bill Gladstone - Versenyvitorlás taktika  Bill Gladstone - Versenyvitorlás taktika
6.000 Ft
Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek  Nick Craig - Így kormányoznak a győztesek
6.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Edzők, rendezők, nagyhajós versenyzők, SUP-osok és más vízisportolók, valamint horgászok kedvenc mentőeszköze a Spinlock modern, a legújabb szabványoknak megfelelő, könnyű felfújódó mentőmellénye, a Deckvest Lite. A négy színben kapható, tavi és partközeli hajózáshoz ajánlott mentőeszköz 170 N felhajtóerővel rendelkezik, 50 kg testsúly felett és 60-145 cm mellkas-körfogat között használható. A Deckvest Lite+ (csak fekete színben) változat esetében a mentőmellényen találunk egy fület is, ahová be lehet akasztani a fedélzethez rögzített biztonsági hevedert. A mentőmellény egyszerűen kezelhető, nemhiába használják előszeretettel a nagy nemzetközi vitorlás regatták rendezői is. 860 grammos súlyával kiemelkedően könnyű, és számos más Spinlock kiegészítő is kapható hozzá. “Through Life Support” regisztráció (itt lehet regisztrálni: https://www.spinlock.co.uk/en/registrations/new) esetén a jótállást a gyártó öt évre meghosszabbítja. Az eszköz 33 grammos széndioxid patronnal használható, CE megfelelőséggel rendelkezik és megfelel az ISO-12402-3 mentőmellény (170N) szabványnak. A Lite+ változat a biztonsági hevederre vonatkozó ISO 12401 szabványnak is megfelel. A mellényt az UML Mk5 típusú rendszer fújja fel, amelyben egy olyan kapszula található, amely víz hatására feloldódik, és ezzel szabaddá teszi a patronlyukasztó ütőszeget mozgató rugót. Az anyag csak átfolyó víz hatására oldódik, a fröcskölődő vagy az esővíz nem indítja be a mechanizmust.

Forgalmazó
Megnevezés Deckvest Lite felfújódó mentőmellény
Cikkszám 0621-99-DW-LTE/AGP50kg+
Gyártói cikkszám DW-LTE/AGP
Szín pink
Típus és méret uniszex 50kg+

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Előrendelhető
83.410 Ft
Edzők, rendezők, nagyhajós versenyzők, SUP-osok és más vízisportolók, valamint horgászok kedvenc mentőeszköze a Spinlock modern, a legújabb szabványoknak megfelelő, könnyű felfújódó mentőmellénye, a Deckvest Lite. Elérhető 4 színben!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be