Termékek Menü

RYA - Advanced Sailing

Ár:
6.900 Ft
Cikkszám: 0801-1-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Royal Yachting Association
A brit vitorlásszövetség tankönyvsorozatának második kötete már azoknak szól, akik túlléptek a kezdőszinten, és tovább szeretnék fejleszteni vitorlás tudásukat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Chris Tibbs - Weather Handbook  Chris Tibbs - Weather Handbook
9.500 Ft

Leírás és Paraméterek

A brit vitorlásszövetség tankönyvsorozatának második kötete már azoknak szól, akik túlléptek a kezdőszinten, és tovább szeretnék fejleszteni vitorlás tudásukat. A könvv a kishajók vezetésével foglalkozik, bevezet a gyakorlott vitorlázóktól elvárható tudás részleteibe, bemutatja, hogy borulás esetén hogyan kell eljárni, tanácsokat ad vitorlás túrázáshoz, beavat a trapézolás vagy a spinnakerrel történő haladás részleteibe. A könyv harmadik harmada pedig már átvezet a versenyzés első lépéseihez - bátran ajánljuk azoknak, akik a rekreációs vitorlázás után már versenyeken is szeretnék megméretni magukat.

Szerző RYA
Cím Advanced Sailing
Kiadó RYA
Kiadás éve 2019
Oldalszám 132
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017098

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
7.900 Ft
A Szabályok a gyakorlatban című könyv a vitorlázás versenyszabályainak „Bibliája”, amelyet a 2021-2024. évekre érvényes szabályoknak megfelelően dolgozott át a szerző.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Előrendelhető
8.500 Ft
Egyre több olyan vitorlázó kezd versenyezni, akik nem gyerekkorukban ismerkedtek meg a sportággal – számukra nyújt kiváló bevezetőt a Brit Vitorlás Szövetség kiadásában megjelenő kötet, amely kimondottan a nagyhajós versenyzéshez készült.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!