Termékek Menü

RYA - Advanced Sailing

Ár:
6.900 Ft
Cikkszám: 0801-1-2019
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Royal Yachting Association
A brit vitorlásszövetség tankönyvsorozatának második kötete már azoknak szól, akik túlléptek a kezdőszinten, és tovább szeretnék fejleszteni vitorlás tudásukat.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Chris Tibbs - Weather Handbook  Chris Tibbs - Weather Handbook
9.500 Ft

Leírás és Paraméterek

A brit vitorlásszövetség tankönyvsorozatának második kötete már azoknak szól, akik túlléptek a kezdőszinten, és tovább szeretnék fejleszteni vitorlás tudásukat. A könvv a kishajók vezetésével foglalkozik, bevezet a gyakorlott vitorlázóktól elvárható tudás részleteibe, bemutatja, hogy borulás esetén hogyan kell eljárni, tanácsokat ad vitorlás túrázáshoz, beavat a trapézolás vagy a spinnakerrel történő haladás részleteibe. A könyv harmadik harmada pedig már átvezet a versenyzés első lépéseihez - bátran ajánljuk azoknak, akik a rekreációs vitorlázás után már versenyeken is szeretnék megméretni magukat.

Szerző RYA
Cím Advanced Sailing
Kiadó RYA
Kiadás éve 2019
Oldalszám 132
Kötészet papírkötés
ISBN 9781910017098

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft
Ez a könyv a vitorlás versenyzőknek ad rendkívül gyakorlatias útmutatást arra, hogy hogyan igazodjanak el a versenyszabályok dzsungelében.
Raktáron
8.490 Ft

Ha egyszerű bevezetést keres a tengeri navigáció világába, vagy korábban már megtanulta, csak egy adriai túrára szeretné felidézni a legfontosabbakat – nos ez a könyv kiváló összefoglaló a témáról.

Előrendelhető
6.900 Ft
Az orrvitorla trimmelése nem egyszerű feladat, s kezelőjének ügyessége nagyon komolyan befolyásolja hajónk sebességét és élességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be