Termékek Menü

Ronstan - Kormányhosszabbító gumicsukló

Ár:
4.000 Ft
Cikkszám: 0506-99-RF3133
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Ronstan
Kormányrúd és kormányhosszabbító összekötésére szolgáló gumicsukló.

Leírás és Paraméterek

Kormányrúd és kormányhosszabbító összekötésére szolgáló gumicsukló. Gyorsan felszerelhető illetve cserélhető, anyaga UV-álló poliuretán. Minden irányba könnyen hajlik, ugyanakkor masszív, ellenálló anyagból készült.

Forgalmazó Ronstan
Megnevezés Kormányhosszabbító gumicsukló
Cikkszám 0506-99-RF3133
Gyártói cikkszám RF3133
Szín
Típus és méret

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
224.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Hasonló termékek

Raktáron
1.700 Ft
A legfontosabb műszer a hajón: 2 darab vékony szál, amely a vitorla belépő élétől néhány centiméterre, több magasságban felerősítve pontosan mutatja, hogy éles menetben megfelelően vezetjük-e a hajót, nem haladunk-e túl élesen vagy túlzottan ejtve.
Raktáron
2.500 Ft
A Marinepool szemüvegtartó pántja a legvadabb időben is biztonságot nyújt drága szemüvegének és napszemüvegének! A pánt rugalmas neoprénből készült, amelynek vége bármilyen típusú szemüvegszárra könnyen ráhúzható.
Raktáron
1.490 Ft
Szeretne adatokat, információkat a fedélzeten, akár esőben is írásban rögzíteni - erre való ez a jegyzetfüzet, amelynek lapjai a fröcskölő, felcsapódó hullámok között sem lesznek nedvesek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!