Termékek Menü

Ronstan - Kormányhosszabbító gumicsukló

Ár:
5.070 Ft
Cikkszám: 0506-99-RF3133
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Ronstan
Kormányrúd és kormányhosszabbító összekötésére szolgáló gumicsukló.

Leírás és Paraméterek

Kormányrúd és kormányhosszabbító összekötésére szolgáló gumicsukló. Gyorsan felszerelhető illetve cserélhető, anyaga UV-álló poliuretán. Minden irányba könnyen hajlik, ugyanakkor masszív, ellenálló anyagból készült.

Forgalmazó Ronstan
Megnevezés Kormányhosszabbító gumicsukló
Cikkszám 0506-99-RF3133
Gyártói cikkszám RF3133
Szín
Típus és méret

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
2.500 Ft
A Marinepool szemüvegtartó pántja a legvadabb időben is biztonságot nyújt drága szemüvegének és napszemüvegének! A pánt rugalmas neoprénből készült, amelynek vége bármilyen típusú szemüvegszárra könnyen ráhúzható.
Raktáron
2.260 Ft
A legfontosabb műszer a hajón: 2 darab vékony szál, amely a vitorla belépő élétől néhány centiméterre, több magasságban felerősítve pontosan mutatja, hogy éles menetben megfelelően vezetjük-e a hajót, nem haladunk-e túl élesen vagy túlzottan ejtve.
Raktáron
1.490 Ft
Szeretne adatokat, információkat a fedélzeten, akár esőben is írásban rögzíteni - erre való ez a jegyzetfüzet, amelynek lapjai a fröcskölő, felcsapódó hullámok között sem lesznek nedvesek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!