Termékek Menü

Ronstan - 55 literes vízhatlan vitorlás táska

Ár:
32.990 Ft
Cikkszám: 0820-99-RF4015
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Ronstan
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan vitorlás táska párnázott fogójának és állítható, párnázott vállpántjának segítségével kényelmesen vihető.
Szín: fekete-szürke
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ronstan - Clear Start rajtóra  Ronstan - Clear Start rajtóra
36.850 Ft
Marinepool - MP Floating Classics vitorlás napszemüveg kék uniszex Marinepool - MP Floating Classics vitorlás napszemüveg kék uniszex
27.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan vitorlás táska párnázott fogójának és állítható, párnázott vállpántjának segítségével kényelmesen vihető. A zsákok teljes egészében forrasztásos technológiával készülnek, így nincsenek varrások, ahol behatolhatna a nedvesség. Anyaga tartós TPU, elődeinél lényegesen könnyebb. A táskát cseppálló cipzár zárja le, és a cipzáros részt felcsavarva és visszahajtva óvhatjuk meg a táska tartalmát a nedvességtől. Vízálló névtábla segít megtalálni a legénységi tagok saját táskáit. Két külső zsebébe – amelyet cseppálló cipzárral zárhatunk be – rakhatjuk el az apróbb, gyakrabban használt holmikat, és kívülre további tárgyakat rögzíthetünk.Mérete (háromszoros hajtás esetén) 30x80x35 cm.

Forgalmazó Ronstan
Megnevezés 55 literes vízhatlan vitorlás táska

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
32.990 Ft
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is A 30 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető.
Raktáron
38.890 Ft
Bármilyen hajón is vitorlázzunk, a komfortérzethez hozzátartozik, hogy egy váltás ruhát és más személyes holmijainkat meg tudjuk óvni a nedvességtől – ebben segítenek a Ronstan vízhatlan zsákja, amelyeket a korábbi sikeres termékek továbbfejlesztett változatként immár több méretben is Az 55 literes vízhatlan hátizsák párnázott és állítható pántjai segítségével kényelmesen, hátizsákként is hordható, de masszív fogóját használva kézben is vihető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!