Robin Knox-Johnston - Übers Segeln

Robin Knox-Johnston - Übers Segeln Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 0090-1-2013
Gyártó/szerző: Robin Knox-Johnston

A világ első vitorlázója, aki szólóban, megállás nélkül, versenyen vitorlázta körül a Földet, a brit Sir Robin Knox-Johnston.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-06-21

Leírás és Paraméterek

A világ első vitorlázója, aki szólóban, megállás nélkül, versenyen vitorlázta körül a Földet, a brit Sir Robin Knox-Johnston. Ma már élő legenda, aki mindent tud a tengerről és a vitorlázásról. Ebben a könyvében megosztja olvasóival élményeit, amelyeket első ízben a Yachting World magazin hasábjain írt meg. Az írások az óceáni versenyekről, hihetetlen teljesítményekről, a modern vitorlázás fejlődéséről és az ezek mögött található emberről szólnak. Mindazoknak ajánljuk, akiket lenyűgöznek a természet erői és a teljesítményei határait feszegető ember.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
7.490 Ft

Jó segítséget nyújthat a külföldi hajóbérléshez ez az angol-magyar és magyar angol szakmai szótár, amelynek második része a tengeri rádiókommunikációban alkalmazott hivatalos kifejezéseket is tartalmazza.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.
Raktáron
4.990 Ft

Peter Blake-et méltán nevezhetjük korunk egyik legnagyobb vitorlázójának, aki számos hihetetlen sportteljesítménnyel és emberségével vívta ki magának a közvélemény szeretetét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!