Robert M. Steward - Boatbuilding Manual

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
18.990 Ft
Cikkszám: 0077-4-2011
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Robert M. Steward

Világszerte több mint 75.

Leírás és Paraméterek

Világszerte több mint 75.000 példányban kelt el ez a könyv, amely így a legsikeresebb hajóépítéssel foglalkozó kötet. Szerzője, aki maga is hajóépítő, a legegyszerűbb evezős bociktól a bonyolult szerkezetű tőkesúlyos hajókig foglalkozik a hajóépítési technikákkal. Aki kedvet érez ahhoz, hogy maga építse vagy javítsa hajóját, mindenképpen tanulmányozza ezt a művet, s így számos későbbi bosszúságtól kímélheti meg magát. Ugyanakkor, a könyv kiváló összefoglaló mű, így még a képzett hajóépítők polcáról sem hiányozhat.

Szerző Robert M. Steward
Cím Boatbuilding Manual
Kiadó McGraw-Hill
Kiadás éve 2011
Oldalszám 434
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-0-07-162834-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
2.890 Ft

Ma már nehéz elhinni, de valaha ezrek éltek és dolgoztak a „székesfőváros” hajógyáraiban – a budapesti hajógyártás történetét mutatja be az az átfogó mű.

Raktáron
15.990 Ft
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
2.390 Ft

Dulin Jenő csomókról szóló könyvében ötven csomó kötésmódját, alkalmazását, néhány esetben a történetét és angol illetve német-holland elnevezését is megtalálhatjuk.

Raktáron
2.890 Ft

Ma már nehéz elhinni, de valaha ezrek éltek és dolgoztak a „székesfőváros” hajógyáraiban – a budapesti hajógyártás történetét mutatja be az az átfogó mű.

Raktáron
6.990 Ft
Új vagy használt vitorlást szeretne vásárolni? - ez az (angol nyelvű) könyv nagy segítségére lehet abban, hogy ne csalódjon, amikor túrákra indul vagy netán versenyeken vesz részt a választott hajóval.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés