Robert Jackson - 101 híres hadihajó

Robert Jackson - 101 híres hadihajó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.390 Ft
Cikkszám: 0063-7-2010
Gyártó/szerző: Robert Jackson

A huszadik század a hadihajók hihetetlen technikai fejlődését hozta a páncélozott csatahajóktól az atommeghajtású tengeralattjárókig – e fejlődésnek tart tükröt ez a könyv.

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Alistair MacLean - HMS Ulysses - Őfelsége hadihajója Alistair MacLean - HMS Ulysses - Őfelsége hadihajója
2.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-26

Leírás és Paraméterek

A huszadik század a hadihajók hihetetlen technikai fejlődését hozta a páncélozott csatahajóktól az atommeghajtású tengeralattjárókig – e fejlődésnek tart tükröt ez a könyv. Robert Jackson 101 hajó fejlesztése és szolgálata történetét mutatja be fotókkal és ábrákkal illusztrálva. A sort az osztrák-magyar flotta, Adrián szolgáló Erzherzog Karl nevű csatahajója nyitja, s a brit flotta 2016-ban hadrendbe állítandó HMS Prince of Wales csapásmérő repülőgép-hordozója zárja. A kettő közt olyan híres hadihajókat ismerhetünk meg, mint a Dreadnaught csatahajó, a Bismarckot elsüllyesztő Hood, az Iowa vagy a Ronald Reagan.

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Raktáron
11.990 Ft

Egy bizottság tervezte meg, legfontosabb tulajdonsága az volt, hogy olcsón és akár házilag is lehessen gyártani, ráadásul klinkerpalánkozással készüljön: ez a Folkeboat, amely előnytelennek tűnő tulajdonságai ellenére mai is a világ egyik legnépszerűbb kis tőkesúlyos vitorlás hajója.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!