Termékek Menü

Paul Boissier - Learn the Nautical Rules of the Road

Ár:
7.190 Ft
Cikkszám: 0599-5-2018
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Paul Boissier
Ha tengeren vitorlázol, tisztában kell lenned a nemzetközi hajózás legalapvetőbb útjog- és más szabályaival - ezeket ismerteti közérthető formában ez az aktualizált könyv.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Basil Mosenthal, Barry Pickthall - Learn To Navigate Basil Mosenthal, Barry Pickthall - Learn To Navigate
8.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Ha tengeren vitorlázol, tisztában kell lenned a nemzetközi hajózás legalapvetőbb útjog- és más szabályaival - ezeket ismerteti közérthető formában ez az aktualizált könyv. A vitorlázás versenyszabályai is utalnak a „Nemzetközi szabályok az ütközések elkerülésére tengeren” (International Rules for Preventing Collisions at Sea, IRPCAS) című szabályzatra, amely nélkül egyetlen szkipper sem szállhat tengerre. Aki tanulta a magyar Hajózási Szabályzatot, annak néhány dolog ismerős lesz, de akkor is hasznos lehet a mű, ha valaki vizsgára készül. A kötet (a 2016-ig történt változásokkal együtt) magát a szabályzatot is tartalmazza, de első része érthető módon, összefüggéseiben értelmezi és mutatja be a szabályokat is. A könyvet minden tengeren vitorlázónak ajánljuk!

Szerző Paul Boissier
Cím Learn the Nautical Rules of the Road
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 168
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-912177-15-8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
5.990 Ft

A Vitorlás kézikönyv megtanítja a biztonságos hajózáshoz szükséges alapokat, fejleszti a vitorlástudást és bevezet a tengeri túravitorlázás változatos világába.

Raktáron
2.500 Ft
Hiánypótló sorozatot indít útjára a nagy oktatási tapasztalattal rendelkező szerző – a „Kishajós füzetek vitorlázóknak és egyéb vízenjáróknak” c.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be