Paul Boissier - Learn the Nautical Rules of the Road

Paul Boissier - Learn the Nautical Rules of the Road   Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.190 Ft
Cikkszám: 0599-5-2018
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Paul Boissier
Ha tengeren vitorlázol, tisztában kell lenned a nemzetközi hajózás legalapvetőbb útjog- és más szabályaival - ezeket ismerteti közérthető formában ez az aktualizált könyv.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Basil Mosenthal, Barry Pickthall - Learn To Navigate Basil Mosenthal, Barry Pickthall - Learn To Navigate
8.490 Ft
Karl-Heinz Beständig - Adriai kikötők 2018 – 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció  Karl-Heinz Beständig - Adriai kikötők 2018 – 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció
15.999 Ft

Leírás és Paraméterek

Ha tengeren vitorlázol, tisztában kell lenned a nemzetközi hajózás legalapvetőbb útjog- és más szabályaival - ezeket ismerteti közérthető formában ez az aktualizált könyv. A vitorlázás versenyszabályai is utalnak a „Nemzetközi szabályok az ütközések elkerülésére tengeren” (International Rules for Preventing Collisions at Sea, IRPCAS) című szabályzatra, amely nélkül egyetlen szkipper sem szállhat tengerre. Aki tanulta a magyar Hajózási Szabályzatot, annak néhány dolog ismerős lesz, de akkor is hasznos lehet a mű, ha valaki vizsgára készül. A kötet (a 2016-ig történt változásokkal együtt) magát a szabályzatot is tartalmazza, de első része érthető módon, összefüggéseiben értelmezi és mutatja be a szabályokat is. A könyvet minden tengeren vitorlázónak ajánljuk!

Szerző Paul Boissier
Cím Learn the Nautical Rules of the Road
Kiadó Fernhurst Books
Kiadás éve 2018
Oldalszám 168
Kötészet papírkötés
ISBN 978-1-912177-15-8

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
189.900 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Előrendelhető
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
15.999 Ft
Karl-Heinz Beständig az Adria alapos ismerője, akinek évtizedek óta rendszeresen megjelenő, újabb és újabb részletekkel gazdagított hajózási segédkönyve, kikötői atlasza nem hiányozhat egy adriai túrára készülődő magyar vitorlázó táskájából sem.
Raktáron
9.990 Ft
Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!