Patrick Robinson - Tűzerő

Patrick Robinson - Tűzerő Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.790 Ft
Cikkszám: 0112-6-2005
Gyártó/szerző: Patrick Robinson

A haditengerészeti techno-thrillerek nagymestereként számon tartott Patrick Robinson könyve új ismereteket és garantált szórakozást ígér.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-26

Leírás és Paraméterek

A haditengerészeti techno-thrillerek nagymestereként számon tartott Patrick Robinson könyve új ismereteket és garantált szórakozást ígér. A geofizikai katasztrófákról tartott előadása után a világhírű vulkánkutató rejtélyes körülmények közt eltűnik. Ezután hirtelen és megmagyarázhatatlan okok miatt Washington államban kitör egy nagy tűzhányó, hatalmas katasztrófát okozva. A Fehér Házban nem törődnek a fura egybeesésekkel, Morgan admirálist azonban cselekvésre késztetik az események. Társával együtt úgy gondolják, egy atom-tengeralattjáróból kilőtt rakéta okozhatta a vulkánkitörést. Talán a Hamasz egyik hírhedt terroristája lépett akcióba? Gyanújuk hamar megerősödik...

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.490 Ft

Patrick Robinson feszültségekkel teli kalandregénye ezúttal a Falkland-szigetek körüli óceán titokzatos vizeire visz minket.

Raktáron
2.799 Ft

A haditengerészet elit SEAL-egységének parancsnoka, Mack Bedford elveszti társait egy brutális ütközetben, amelyben az iraki felkelők bevetik az új és könyörtelen Gyémántnyíl páncéltörő rakétát.

Raktáron
1.490 Ft

Eben a könyvben új, az eddiginél körmönfontabb ellenfelet kap az amerikai haditengerészet és nemzetbiztonság.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
4.990 Ft

Sajnos csak kevesen vagyunk tisztában az osztrák-magyar tengerészet és haditengerészet történetével, holott az egykori kereskedelmi és hadihajók életének részletes története kiváló korrajz.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!