Patrick Robinson - Űzött vad

Patrick Robinson - Űzött vad Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.290 Ft
Cikkszám: 0110-6-2006
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Patrick Robinson

Patrick Robinson techno-thrillerében ezúttal is nagy szerepet kap a haditengerészet.

Leírás és Paraméterek

Patrick Robinson techno-thrillerében ezúttal is nagy szerepet kap a haditengerészet. Szaúd-Arábiában forradalom készül. A világ első számú olajexportőrének fényűző birtokain, elegáns palotáiban élő királyi család szabadon fosztogatja az egyre gyorsabban apadó államkincstárat, miközben a sivatagi királyságban fokozódik a feszültség. Nasszer koronaherceg megelégeli családja pazarló életmódját, és elhatározza, hogy véget vet a király felelőtlen és kártékony uralmának: titkos tervet sző a szaúdi olajipar megsemmisítésére és a királyság csődbe juttatására. Az Egyesült Államok természetesen nem hagyhatja ezt: színre lép a US Navy, tengeralattjárók és a SEAL-ek..

Szerző Patrick Robinson
Cím Űzött vad
Kiadó Alexandra
Kiadás éve 2006
Oldalszám 422
Kötészet keménytáblás
ISBN 963 370 061 2

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
184.990 Ft

A vitorlás versenyek nagy része már a rajtnál eldől: ez a GPS-alapú műszer hozzásegít ahhoz, hogy hajónk rajtja a lehető legtökéletesebb legyen. 

Raktáron
5.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
104.990 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
4.990 Ft

Horthy Miklós politikai megítélése még sok vita tárgya lesz, de azt ritkán vitatják, hogy a Monarchia ellentengernagyaként kiváló tengerésztiszt volt – ez a könyv a magyar kormányzó pályájának ezt a szakaszát mutatja be.

Raktáron
3.490 Ft

Az album az egykori osztrák-magyar hadiflotta legfontosabb illetve magyar nyelvű hajóit mutatja be a szerző festményeivel illusztrálva.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kedvenc linkjeink

Magyar Vitorlás Szövetség

Szelek Szárnya online vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

Hallgasd a SoundCloud-on!

 

 

Internetes vitorlás magazin:

www.sailing.hu

 

 

 

 

 

Linkgyűjtemény: www.linkweb.hu

Bankkártyás fizetés

​MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!