Óhídy Petra - Balatoni nyár

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
695 Ft
Cikkszám: 0119-6-2005
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó/szerző: Óhídy Petra

Óhídy Petra szerelmes regénye a Balaton partján játszódik, és a tó nagy szerepet játszik az érzelmek hullámzó alakulásában.

Leírás és Paraméterek

Óhídy Petra szerelmes regénye a Balaton partján játszódik, és a tó nagy szerepet játszik az érzelmek hullámzó alakulásában. Főhőse Tibor, aki jó házasságban él feleségével Erzsivel, és annak kislányával. Tibort a véletlen egy vidéki kiküldetés során a Balaton partján hozza össze Mártival, egy elvált asszonnyal. A Balaton varázslata lángra lobbantja a szívüket, s közben hazaérkezik Erzsi egykori nagy szerelme, kislánya apja is….

Szerző Óhídy Petra
Cím Balatoni nyár
Kiadó Sz.S. Kft
Kiadás éve 2005
Oldalszám 204
Kötészet papírkötés
ISBN 978-963-03-6105-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
2.500 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
9.990 Ft
Balatoni vitorlázók figyelem: aki szeret túrázni a Balatonon, az feltétlenül szerezze be ezt a segédkönyvet, és tartsa a kajütben.
Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Raktáron
1.990 Ft
Aki valaha is túrázott, vagy a jövőben túrázni szeretne vitorlással, különösképpen, ha az Adrián teszi ezt – nem hagyhatja ki ezt a könyvet.
Raktáron
2.500 Ft

A „Fecskék és a Fruskák” sorozat az egyik legismertebb vitorlázással és hajózással foglalkozó gyermekkönyv a világon, amelynek köteteiben két gyermekcsapat, a Fecskék és a Fruskák hajókon és vízparton töltik kalandos nyaraikat.

Raktáron
3.599 Ft
Fa Nándi, a legismertebb magyar vitorlázó ebben a könyvében életéről, motivációjáról és a minden akadályt legyőző makacsságáról és kitartásáról mesél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hajónapló
2019. 07. 23. 11:36:24
Sajnos egyre többször fordul elő, hogy megrendelőink nem veszik át és nem fizetik ki az utánvétes Foxpost-rendeléseket, ezért ezt a fizetési módot egyelőre megszüntetjük.
2019. 07. 08. 15:20:50
Tisztelt Vásárlóink! A nyári szabadságok miatt július 15. és augusztus 31. között a személyes átvétel szünetel. Kérjük, hogy válasszanak további szállítási módjaink közül! Köszönjük.
Hangos termékbemutatóink

Termékbemutató podcastjainkat itt hallgathatod meg!

Ime, a legújabb:

 

Bankkártyás fizetés