Termékek Menü

Michael Boyle - Funkcionális edzés mesterfokon

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 0841-1-2014
Elérhetőség: Raktáron
A versenyvitorlázás egyik alapja, hogy folyamatosan eddzük állóképességünket és bizonyos izomcsoportjainkat – ennek a területnek az egyik világszerte legjobban elismert szakértője írta az ezt a könyvet.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Jon Emmett - Coach Yourself to Win  Jon Emmett - Coach Yourself to Win
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A versenyvitorlázás egyik alapja, hogy folyamatosan eddzük állóképességünket és bizonyos izomcsoportjainkat – ennek a területnek az egyik világszerte legjobban elismert szakértője írta az ezt a könyvet. Michalel Boyle, az erő- és erőnléti edzés vezető szakértője megmutatja, milyen irányba halad, és hogyan fejlődik a funkcionális edzés, valamint részletesen bemutatja, hogyan lehet az anatómiai ismereteket hatékonyan integrálni az edzésmunkába, ami által a sérülések előfordulásának csökkenése és a teljesítménynövelés nem zárják ki egymást. A szerző vallja, hogy a valódi megoldás a proaktív hozzáállás, amely áthatja a táplálkozással, mozgással és regenerációval kapcsolatos gondolkodásmódunkat. A funkcionális edzés egy olyan integrált módszer, amelynek segítségével mindez megvalósítható. Mike Boyle könyve a sokszor félreértelmezett funkcionális edzés világába kalauzolja az olvasókat. Edzőknek, erőnléti edzőknek, rehabilitációs szakembereknek ez a könyv kötelező olvasmány.

Szerző Michael Boyle
Cím Funkcionális edzés mesterfokon
Kiadó Jaffa Kiadó
Kiadás éve 2014
Oldalszám 392
Kötészet papírkötés
ISBN 9786155418983

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!