Termékek Menü

Michael Boyle - Funkcionális edzés mesterfokon

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 0841-1-2014
Elérhetőség: Raktáron
A versenyvitorlázás egyik alapja, hogy folyamatosan eddzük állóképességünket és bizonyos izomcsoportjainkat – ennek a területnek az egyik világszerte legjobban elismert szakértője írta az ezt a könyvet.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Jon Emmett - Coach Yourself to Win  Jon Emmett - Coach Yourself to Win
7.900 Ft

Leírás és Paraméterek

A versenyvitorlázás egyik alapja, hogy folyamatosan eddzük állóképességünket és bizonyos izomcsoportjainkat – ennek a területnek az egyik világszerte legjobban elismert szakértője írta az ezt a könyvet. Michalel Boyle, az erő- és erőnléti edzés vezető szakértője megmutatja, milyen irányba halad, és hogyan fejlődik a funkcionális edzés, valamint részletesen bemutatja, hogyan lehet az anatómiai ismereteket hatékonyan integrálni az edzésmunkába, ami által a sérülések előfordulásának csökkenése és a teljesítménynövelés nem zárják ki egymást. A szerző vallja, hogy a valódi megoldás a proaktív hozzáállás, amely áthatja a táplálkozással, mozgással és regenerációval kapcsolatos gondolkodásmódunkat. A funkcionális edzés egy olyan integrált módszer, amelynek segítségével mindez megvalósítható. Mike Boyle könyve a sokszor félreértelmezett funkcionális edzés világába kalauzolja az olvasókat. Edzőknek, erőnléti edzőknek, rehabilitációs szakembereknek ez a könyv kötelező olvasmány.

Szerző Michael Boyle
Cím Funkcionális edzés mesterfokon
Kiadó Jaffa Kiadó
Kiadás éve 2014
Oldalszám 392
Kötészet papírkötés
ISBN 9786155418983

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

Minden vitorlázó, legyen olimpikon vagy hétvégi túravitorlás, egyben hajója sebességének megszállottja is – mindent megtesz azért, hogy sporteszközéből kihozza a maximumot: ebben segít ez a könyv.

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
4.950 Ft

Az első magyar nyelven megjelent és gyermekeknek készült vitorlás könyvet tartja a kezében az olvasó – vitorlázó apukák, anyukák, nagyszülők figyelem! A könyv a Brit Vitorlás szövetség (RYA) gondozásában készült, elképesztően szép rajzokkal, ábrákkal, a gyermekek nyelvén szólva tanítja meg a vízilurkókat mindenre, ami a vitorlázás tanulása folytán fontos lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!