Termékek Menü

Malte Philipp - Regattasegeln

Ár:
9.590 Ft
Cikkszám: 0080-2-2012
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó/szerző: Malte Philipp

A Finn dingiben és Dragonban is világbajnokságot nyert német szerző alaposan és részletesen foglalja össze a pályán történő vitorlásversenyzéshez nélkülözhetetlen magas szintű ismereteket. 

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Delius Klasing (kiad.) - Seemannschaft - Handbuch für den Yachtsport  Delius Klasing (kiad.) - Seemannschaft - Handbuch für den Yachtsport
16.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Finn dingiben és Dragonban is világbajnokságot nyert német szerző alaposan és részletesen foglalja össze a pályán történő vitorlásversenyzéshez nélkülözhetetlen magas szintű ismereteket. Hol rajtoljunk? Hogyan változik a szél? A pálya melyik oldala lehet előnyösebb? Hogyan készüljünk egy versenyre? Mit tegyünk a párharcokban? Szinte minden kérdésünkre választ kapunk a könyvből, amelyet haszonnal forgathat a kezdő és a válogatott szintű versenyvitorlázó, edző vagy klubvezető is. A 115 ábra segítségével pedig még azok is sokat tanulhatnak belőle, akik nem tudnak magas szinten németül.

Szerző Malte Philipp
Cím Regattasegeln
Kiadó Delius Klasing Verlag
Kiadás éve 2012
Oldalszám 208
Kötészet keménytáblás
ISBN 978-3-7688-1602-1

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
13.600 Ft
Szeretné a sporthajózás minden csínját-bínját megismerni, amit egy vérbeli hajós ember hosszú oktatói pályafutása során összegyűjtött? Dr.
Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Ideiglenes készlethiány
37.000 Ft
Az egyik legtöbbet használt és legjobban ismert rajtóra, különösen az Optimist hajóosztály vitorlázói körében.

Hasonló termékek

Raktáron
6.000 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Raktáron
3.500 Ft
A vitorlázás versenyszabályai nem egyszerűek, és fontos részleteivel a már régóta versenyző vitorlázók sincsenek tisztában.
Raktáron
3.450 Ft
Ez a munkafüzet a “Gyerünk vitorlázni!” című vitorlás oktatókönyv kiegészítője, de önmagában is használhatja bármelyik kalózpalánta, aki már részt vett egy-két vitorlás táboron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!