Termékek Menü

Lerner János - Lerner Balázs - Nagy felfedezők - Föld körüli kalandok

Ár:
1.799 Ft
Cikkszám: 0839-3-2021
Elérhetőség: Raktáron
Az újkor és hajnalának nagy földrajzi felfedezései szinte kivétel nélkül a vitorlás hajózás fejlődésének köszönhetők.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Danyikó László - Hadihajóink - Haditechnika fiataloknak  Danyikó László - Hadihajóink - Haditechnika fiataloknak
2.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Az újkor és hajnalának nagy földrajzi felfedezései szinte kivétel nélkül a vitorlás hajózás fejlődésének köszönhetők. Vasco da Gama, Kolumbusz, Amerigo Vespucci vagy James Cook nemcsak bátor felfedezők és hódítók, de kiváló hajósok is voltak. Életükkel, hajóikkal és felfedező útjaikkal ismertet meg ez a gazdagon illusztrált könyv, amelyet bátran ajánlunk mindenkinek, akit érdekel a vitorlázás hőskora és hőseinek élete.

Szerző Lerner János - Lerner Balázs
Cím Nagy felfedezők - Föld körüli kalandok
Kiadó Szalay Könyvek - Pannon Literatúra Kft.
Kiadás éve 2021
Oldalszám 32
Kötészet keménytáblás
ISBN 9789634593409

Akik ezt a terméket megvették

Raktáron
199.900 Ft

A GPS alapú SpeedPuck már  apró sebességváltozásokat is pontosan és gyorsan visszajelez, így nagy segítséget nyújt a vitorlázóknak a helyes beállításban, trimmelésben és a széltaktikában is.

 

 

Raktáron
17.590 Ft
A magyar vitorlázók legnépszerűbb úticélja az Adria, főleg annak horvát (dalmát) része: az ezen a területen történő hajózáshoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget ez a rendkívül népszerű kikötői kalauz.
Raktáron
6.900 Ft

A vitorlásversenyek győzteseinek egyik nagy titka, hogy minden körülmények között optimális sebességgel vezetik a hajójukat – s ez a képesség tanulható, fejleszthető. A könyvről készült podcast itt hallgatható meg.

Hasonló termékek

Raktáron
3.900 Ft

Ma már nehéz elhinni, de valaha ezrek éltek és dolgoztak a „székesfőváros” hajógyáraiban – a budapesti hajógyártás történetét mutatja be az az átfogó mű.

Raktáron
2.500 Ft

Thor Heyerdahl világhírű norvég etnográfus egyik első kalandját meséli el ez a könyv, s mint Heyerdahl esetében mindig, a történet most is egy elképesztű vízijárművel történő fantasztikus teljesítményhez kapcsolódóan.

Raktáron
3.990 Ft

Minden magyar vízi ember szívét megdobogtatja, hogy létezett egykor egy császári és királyi haditengerészet, amelynek története egy kicsit mindannyiunké - ez a könyv a legértőbb magyar szerző tollából meséli el ezt a történetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
#01 - CSS #02 - UTAN, vagy a footer-be